Adviseur Communicatie - XTNT

maandag 27 november 2017 55x gelezen

Bedrijf

XTNT

Locatie

Utrecht

Functieomschrijving

Functieomschrijving
We zoeken communicatieve versterking die ons kan helpen in projecten en bij de profilering van XTNT. In onze mobiliteitsprojecten speelt communicatie een steeds grotere rol. Denk bijvoorbeeld aan 'Minder Hinder'-projecten, de rol van social media in verkeer, verkeersveiligheidscampagnes, communities op gebied van slim reizen, introductie van snelfietsroutes, publieksmonitoring en participatietrajecten. Wij zoeken kandidaten die het leuk vinden hun communicatiekennis en -vaardigheden in een diversiteit van projecten in te zetten. Je werkt hierbij samen met de meer inhoudelijk adviseurs en voert met ondersteuning van junioren zelfstandig projecten uit.

 

We vragen je ook een à twee dagen in de week de XTNT-profilering op te pakken. Je werkt jaarlijks een profileringsplan uit, regisseert de uitvoering en voert deels zelf uit. Concreet zal het dan bijvoorbeeld gaan om het uitbouwen van de socialmediastrategie, het organiseren van (online) bijeenkomsten gericht op netwerken en acquisitie, keuzes maken in adverteren en sponsoring, het op een professionele en unieke wijze presenteren van het team, et cetera. En dit alles onder aansturing van het managementteam en in nauwe samenwerking met het gehele XTNT-team.

Profiel kandidaat

Profiel
We zoeken voor deze rol een kandidaat die kan acteren op BNP-niveau 4. Analyseren, adviseren, creëren en organiseren zijn hierin met name belangrijk. Je hebt minstens een jaar of vier ervaring en affiniteit met het verkeerskundige werkveld. Je bent vanzelfsprekend communicatief- en adviesvaardig, hebt een oprechte interesse in mensen en denkt en handelt op zowel een strategisch als operationeel niveau. Je beschikt verder over een resultaat- en klantgerichte instelling, commercieel vermogen en bent niet bang om van gebaande paden af te gaan. Je wilt je profileren in de markt en zoekt samen met je collega’s naar projecten die je wilt uitvoeren. Je bedenkt plannen die je daadwerkelijk omzet in acties en bent projectleider voor in- en externe projecten, die je samen met je team, opdrachtgever en partners voor elkaar krijgt. Daarbij stuur je projecten en processen op natuurlijke wijze aan en zorgt dat iedereen zich in dat proces betrokken en gewaardeerd voelt en de werkwijzen en technieken verder worden doorontwikkeld.

Aanvullende informatie

Organisatie
XTNT onderzoekt, ontwikkelt en implementeert oplossingen voor de huidige en te verwachten bereikbaarheids- en mobiliteitsopgaven. Vanuit een kantoorlocatie in hartje Utrecht werken wij met 17 mensen aan complexe verkeerskundige projecten, waarin het proces vaak minstens zoveel aandacht vraagt als de inhoud.

De sfeer binnen XTNT is informeel en open. Dit stimuleert je om grenzen te verleggen en ambities te verwezenlijken. Samenwerken, eigen initiatief en het nemen van verantwoordelijkheid zijn belangrijke kenmerken van werken bij XTNT. De adviseurs zijn enthousiaste, sympathieke  medewerkers die voor de beste kwaliteit gaan. Zowel denken en doen zijn belangrijk en medewerkers zijn ambitieus, resultaatgericht en vormen een hechte eenheid.

Ons bod
XTNT biedt een dynamische functie met veel vrijheid, ontwikkelingsmogelijkheden (talentmanagement) en de mogelijkheid om sturing te geven aan de ontwikkeling van het bureau. Een marktconform salaris* met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen en OV-kaart. En een kantoor in hartje stad.

*= volgens benchmark Human Capital Group zomer 2017

Contact

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?
We vinden het belangrijk dat jij goed in het team past en het team versterkt. Er vinden daarom minimaal drie sollicitatierondes plaats. Na een gesprek met (een deel van) het managementteam, maak je in een tweede ronde kennis met meerdere XTNT´ers. In de derde ronde worden arbeidsvoorwaarden besproken. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

 

Solliciteer nu.

Vacatures

Vacatures 6 tot 6 van 6

Vacatures 6 tot 6 van 6

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 www.verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.