Adviseur Contracten en Regievoering verkeerslichten - DTV Consultants

woensdag 8 november 2017 44x gelezen

Bedrijf

DTV Consultants

Locatie

Breda

Functieomschrijving

Ben je goed thuis in de wereld van verkeerslichten? En ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! DTV Consultants is een onafhankelijk verkeerskundig adviesbureau. Wij bouwen aan een wereld waarin veilige en duurzame mobiliteit vanzelfsprekend is. Dit doen we onder meer met een team verkeerslichtenexperts.

 

Wat ga je doen?

Wanneer een verkeersregelinstallatie (VRI) geplaatst of vervangen wordt, is het belangrijk dat er goede contracten gesloten worden. Jij helpt onze opdrachtgevers (wegbeheerders) door heldere en sluitende bestekken/contracten op te stellen. Samen met een aantal collega’s ga je aan de slag ons marktaandeel op dit gebied en op het gebied van directievoering verder uit te bouwen. Je richt je vooral op het technische vlak van VRI’s en hebt oog voor de softwarematige kant. Afhankelijk van je kennis en ervaring stellen we je definitieve takenpakket vast.

 

Denk aan:

 

 • Zelfstandig uitvoeren van projecten op het gebied van contracten voor VRI’s;
 • Zelfstandig uitvoeren van FAT’s (fabrieksafnametesten) en SAT’s (siteafnametesten)
 • Directievoering voor VRI-projecten;
 • Acquisitie van projecten en het onderhouden van contact met onze klanten;
 • Bewaken van de financiële en organisatorische kant van de projecten;
 • Je hebt een sterk ontwikkelde mening over ons vakgebied en weet dit overtuigend over te brengen naar collega’s en opdrachtgevers;
 • Presenteren van het advies of onderzoek richting opdrachtgever;
 • Jij bent de sparringpartner van onze collega’s die zich bezig houden met bestekken en directievoering.

Profiel kandidaat

Wat voor mens ben je?

We zoeken iemand die sociaal is en graag samenwerkt. Je staat sterk in je schoenen en weet hoe je een opdrachtgever. Soms werk je op kantoor, vaak ergens in het land bij een van onze opdrachtgevers. Incidenteel ben je aan het werk buiten kantoortijden om bijvoorbeeld een spits in te regelen bij een nieuwe VRI.

 

Je voelt je op je gemak bij de kernwaarden van ons bedrijf. Je bent een betrokken collega en maakt graag een praatje, of dat nu met je collega’s is of met de klant. Je herkent jezelf in de term: warmzakelijk. Wij hebben een grote groep opdrachtgevers die graag met ons werkt. Die willen wij behouden en liefst uitbreiden. We zoeken dan ook iemand met een warme persoonlijkheid, iemand die naast een vakinhoudelijk verhaal ook een persoonlijk verhaal heeft. Daarnaast ben je enthousiast over je projecten en je werkveld en sportief: je komt graag als beste uit de bus – maar gunt ook zeker anderen de credits als zij goed presteren.

 

Wat is je professionele achtergrond? 

Je hebt een beeld van de ontwikkelingen in ons werkveld. Hier heb je ook mening over. Ook zijn we benieuwd naar jouw mening over de iVRI en hoe je jouw toekomst hierin ziet. Als het gaat om de klant en onze markt profileer je je duidelijk binnen het werkveld op je eigen thema’s. Het is een pre als je een eigen netwerk van (potentiële) klanten en partners hebt en dit actief uitbouwt. Je bent iemand die een project prima zelfstandig kan uitvoeren maar ook kan delegeren waar nodig. Je beschikt over adviesvaardigheden, je herkent en expliciteert de belangen en behoeften van opdrachtgevers en speelt hierop in met een oplossing.

 

Verder heb je:

 

 • Kennis en ervaring met het opstellen van bestekken/contracten voor VRI’s. Het gaat dan om RAW-bestekken, RAW-raamovereenkomsten, UAV-gc en onderhoudscontracten;
 • Kennis en ervaring met het voorbereiden van de kerncompetenties waaraan inschrijvers moeten voldoen en de wijze waarop plannen van aanpak moeten worden beoordeeld (EMVI, GOW)
 • Ervaring met afnemen van fabrieksafnametesten (FAT’s); siteafnametesten (SAT’s) en directievoering;
 • Bij voorkeur ervaring in een commerciële omgeving en ervaring met het werken bij/voor/met aannemers en overheid.

Aanvullende informatie

Wat bieden wij jou?

 • Een passend salaris.
 • Goed geregelde secundaire voorwaarden, zoals een premievrij pensioen.
 • Een werkplek in het bruisende centrum van Breda.
 • Een werkomgeving  bij een succesvol en groeiend bedrijf, waarin je verder kunt groeien als professional.
 • Bedrijfsuitjes, borrels, barbecues en als je het leuk vindt: sportieve strijd aan het dartboard.

Contact

Meer informatie

Eerst nog wat meer weten over wat werken bij DTV Consultants inhoudt? Neus eens rond op onze website. Je kunt ook bellen met Jan-Willem van der Pas: 06 - 57 72 66 98.

 

Solliciteren 

Passen wij bij elkaar? Stuur dan uiterlijk 3 december a.s. je C.V. met een motivatie naar personeel@dtvconsultants.nl. In je motivatie lezen wij graag op welke fronten je ons team sterker maakt – en hoe je dat dan doet.

 

Bekijk de originele vacature hier.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2018 www.verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.