Adviseur Mobiliteit & Openbare Ruimte

vrijdag 5 juli 2019 383x gelezen

Bedrijf

Roelofs

Locatie

Den Ham

Functieomschrijving

In verband met de sterke groei van onze werkzaamheden zijn we voor rayon Noord en Midden op zoek naar een enthousiaste, resultaatgerichte en commerciële Adviseur Mobiliteit & Openbare Ruimte.

 

 

Werkzaamheden

Als adviseur mobiliteit & openbare ruimte bereid je adviezen voor en controleer je adviezen over verkeerskundige, openbare ruimte projecten en onderzoeken. Je werkt nauw samen met je collega’s binnen het kenniscluster Mobiliteit en de projectteams, waarbij eerlijkheid en transparantie in een fijne sfeer voorop staat. Je stemt je adviezen af met senior adviseurs en projectleiders en verwerkt deze in presentaties en rapportages. Ook verleen je ondersteuning bij de diverse werkzaamheden binnen het team. 

Profiel kandidaat

  • Afgeronde HBO opleiding Verkeerskunde waarbij je affiniteit hebt met Civiele Techniek en Ruimtelijke Ordening;
  • Aantoonbare ervaring (minimaal 3 jaar), kennis van het vak, de markt en branche;
  • Kennis en ervaring met verkeersonderzoeken en analyses zoals tellingen, kentekenonderzoek, parkeren en akoestiek;
  • Kennis en ervaring met vaktechnische applicaties zoals bijvoorbeeld VISSIM, COCON en met CAD programma’s, GIS en 3D Ontwerp;
  • Je hebt inzicht in het uitvoeren van planstudies, wegontwerp, verkeerstechniek en inrichting van de openbare ruimte.
  • Werkgebied Noord of Midden Nederland.

Aanvullende informatie

Kernwaarden

Roelofs is een familiebedrijf, waarbij integriteit, klantgerichtheid, discipline, respect en loyaliteit hoog in het vaandel staan. We staan verder voor enthousiasme en werkplezier. Als je bij ons komt werken verwachten we dat je jezelf herkent in deze kernwaarden en ze dagelijks in de praktijk wilt brengen.

 

Wat we bieden

Het betreft een boeiende fulltime functie in een groeiende organisatie en een plezierig werkklimaat. Roelofs biedt een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden.

Contact

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Tim Adema (Hoofd kenniscluster Mobiliteit) of Arjan Grimme (Hoofd P&O), 0546 – 67 88 88. Meer informatie over Roelofs is te vinden op onze website, www.roelofsgroep.nl. We ontvangen graag je motivatiebrief met CV.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 www.verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.