Adviseur/projectleider Verkeer - Rho adviseurs voor leeftruimte

dinsdag 12 juni 2018 245x gelezen

Bedrijf

Rho adviseurs voor leefruimte

Locatie

Rotterdam

Functieomschrijving

Rho adviseurs voor leefruimte werkt aan vele uitdagende projecten op het gebied van integrale ruimtelijke planvorming. Goede infrastructuur bepaalt bereikbaarheid en economische vitaliteit. Een uitstekend functionerend infrastructuurnetwerk wikkelt niet alleen het verkeer soepel af, maar is ook mooi ruimtelijk ingepast, geeft zo weinig mogelijk hinder en is financieel haalbaar.

 

Wij hebben ruimte voor een enthousiaste adviseur/projectleider in het team Verkeer. Je werkt als adviseur op het raakvlak van verkeer, milieu en ruimtelijke ordening. Ben jij diegene die oplossingen vindt voor verkeerskundige puzzels en bereikbaarheidsvragen? Dan is deze functie iets voor jou. 

Over je collega’s
Je maakt deel uit van een dynamisch team van collega’s in alle leeftijden en met verschillende achtergronden. Je collega’s hebben een brede kennis en delen deze graag. De lijnen zijn kort, waardoor kennis delen gemakkelijk gaat. Je collega’s zijn gewend de schouders eronder te zetten, want dat hoort bij het vak. Maar plezier is minstens zo belangrijk, ook buiten de werkuren om. Een flexibele instelling is een standaard eigenschap. Buiten de kaders denken hoort daarbij, maar tegelijk is het belangrijk om met beide benen op de grond te staan.

Jouw dag?

 • Je werkt aan onderzoeken, adviezen en plannen op het gebied van mobiliteit, verkeer en infrastructuur;
 • Je hebt een breed takenpakket: het omvat onder meer adviezen over de verkeerscirculatie,  verkeersbeleid, milieueffectrapportages en verkeersbijdragen voor ruimtelijke plannen;
 • Je adviseert opdrachtgevers over verkeer in verschillende (typen) projecten en houdt daarbij ook rekening met de haalbaarheid vanuit ruimtelijke ordening, ontwerp en milieu;
 • Je levert een actieve bijdrage aan de kennis- en productontwikkeling en acquisitie op het gebied van verkeer.

Profiel kandidaat

Jij:

 • bent ondernemend en hebt de ambitie om jouw passie en werkveld een stap verder te brengen;
 • vindt het leuk om met mensen te sparren over de mogelijkheden en bent daarbij niet bang je mening te geven;
 • bent gespecialiseerd in het vakgebied verkeer, maar houdt daarbij ook rekening met de haalbaarheid vanuit ruimtelijke ordening, ontwerp en milieu;
 • vindt het leuk om plannen op een heldere en toch uitnodigende manier te presenteren;
 • bent de spin in het web voor verkeersvraagstukken die voorbijkomen en hebt ervaring met het opstellen van o.a. adviezen over de verkeercirculatie, verkeersbeleid, milieueffectrapportages en verkeersbijdragen voor ruimtelijke plannen;
 • bent op zoek naar een levendige werkomgeving met mooie projecten en ruimte om jezelf te ontplooien, bij een organisatie die flexibele werktijden kent en marktconforme arbeidsvoorwaarden biedt.
 • hebt een flinke dosis enthousiasme.

Aanvullende informatie

Kevin van der Stelt, projectleider verkeer, jouw toekomstige collega: "Het leuke van Rho adviseurs is dat ‘hardcore’ verkeerskundige projecten afwisselen met integrale projecten waarbij je samen met planners, ontwerpers en milieuspecialisten aan ruimtelijke plannen werkt. Integraal werken en denken wordt daardoor een tweede natuur die door je collega’s erg wordt gewaardeerd en die een verdiepingsslag betekenen voor je eigen kennis en kunde.”

Contact

Solliciteren of meer weten?
Wil je direct solliciteren? Mail dan je motivatie en CV naar sollicitaties@rho.nl. Wil je nog wat meer gevoel krijgen bij hoe een dag er uit ziet bij Rho neem dan contact op met Kevin van der Stelt, projectleider verkeer en ruimte in Rotterdam: (010) 201 8639.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 www.verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.