Adviseur Verkeer & Vervoer - Roelofs

donderdag 29 maart 2018 307x gelezen

Bedrijf

Roelofs

Locatie

Den Ham

Functieomschrijving

In verband met de sterke groei van onze werkzaamheden zijn we voor meerdere vestigingen op zoek naar een enthousiaste, resultaatgerichte en commerciële Adviseur Verkeer & Vervoer.

 

Werkzaamheden

Als adviseur bereid je adviezen voor en controleer je adviezen over verkeerskundige projecten en onderzoeken. Je werkt nauw samen met je collega’s binnen het kenniscluster Mobiliteit en de projectteams, waarbij eerlijkheid en transparantie in een fijne sfeer voorop staan. Je stemt je adviezen af met senior adviseurs en projectleiders en verwerkt deze in presentaties en rapportages. Ook verleen je ondersteuning bij de diverse werkzaamheden binnen het team.


In deze functie krijg je de kans een belangrijke bijdrage te leveren aan het ontwerpproces en de ontwikkeling van nieuwe producten en/of marktcombinaties. Je voert, al dan niet onder begeleiding van een senior adviseur, besprekingen met onder andere (lokale) overheidsinstanties en particuliere opdrachtgevers over lopende projecten. Verder zoeken we een adviseur die graag samenwerkt met de diverse andere kennisclusters binnen Roelofs, zodat kansen optimaal worden benut en de organisatie verder wordt versterkt.   

Profiel kandidaat

Profiel

  • Afgeronde hbo-opleiding Verkeerskunde waarbij je affiniteit hebt met Civiele Techniek en Ruimtelijke Ordening;
  • Aantoonbare ervaring (minimaal 3 jaar), kennis van het vak, de markt en de branche;
  • Kennis en ervaring met verkeersonderzoeken en analyses, zoals tellingen, kentekenonderzoek, parkeren en akoestiek;
  • Je hebt gewerkt met vaktechnische applicaties zoals VISSIM, VisVap en COCON en hebt kennis en ervaring met CAD-programma’s, GIS en 3D-ontwerp;
  • Je hebt inzicht in het uitvoeren van planstudies, wegontwerp, verkeerstechniek en inrichting van de openbare ruimte.

Aanvullende informatie

Kernwaarden

Roelofs is integer, klantgericht, gedisciplineerd, respectvol en loyaal. We staan voor enthousiasme en werkplezier. Als je bij ons komt werken verwachten we dat je jezelf herkent in deze kernwaarden en ze dagelijks in de praktijk wilt brengen.

 

Wat we bieden

Het betreft een boeiende fulltime-functie in een groeiende organisatie en een plezierig werkklimaat. Roelofs biedt een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden.

Contact

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Tim Adema (Hoofd kenniscluster Mobiliteit) of Arjan Grimme (P&O), 0546 – 67 88 88. Meer informatie over Roelofs is te vinden op onze website, We ontvangen graag je motivatiebrief met CV.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 www.verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.