Adviseur Verkeer & Vervoer

donderdag 11 juli 2019 454x gelezen

Bedrijf

Gemeente Nijkerk

Locatie

Nijkerk

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Je werkt samen met twee andere collega’s aan het verkeersbeleid voor Nijkerk. Daarbij ben je onder ander verantwoordelijk voor de implementatie en uitvoering van het lokale verkeersbeleid. Op dit moment werken we bijvoorbeeld aan het verbeteren van het fietsnetwerk. Daarnaast adviseer je over het gebruik van de openbare ruimte, zoals bij omgevingsvergunningen, evenementen, omleidingsplannen, laadpalen, en tijdelijk gebruik van de weg. Je handelt verzoeken en meldingen van burgers af en je verzorgt verkeerseducatie op scholen. Volgend jaar gaan we aan de slag met een mobiliteitsvisie, daarvoor vragen we ook van jou input. Je bent onderdeel van het teamvakspecialisten dat beleid ontwikkelt op het gebied van duurzaamheid, landschap, verkeer en wonen. Je bent, in samenwerking met de andere adviseur Verkeer en Vervoer onder andere actief in de volgende projecten en samenwerkingsverbanden:

• deelname aan regionale afstemmingsoverleg
wegwerkzaamheden
• deelname aan regionaal overleg verkeersveiligheid;
• diverse projecten voortgekomen uit de dialoog met de
samenleving.

Profiel kandidaat

 

 

Functie-eisen
HBO werk- en denkniveau met een relevante opleiding op het gebied van mobiliteit. Ervaring met gemeentelijke organisaties is een pré. Je hebt meer dan 3 jaar ervaring met vergelijkbare werkzaamheden op het vakgebied.

Competenties
Jij hebt een praktische instelling en je vindt het leuk om contacten met burgers te leggen en samen met hen creatieve oplossingen te bedenken. En je voelt je ook thuis in een politieke organisatie.

Wij vragen van jou dat je:

  • nieuwsgierig blijft en zichzelf wil blijven ontwikkelen; 
  •  houdt van samenwerken, maar ook zelfstandig taken kan oppakken;
  • verbinding zoekt binnen het Stadhuis en ook actief met de samenleving;
  • kritisch durft te zijn en feedback durft te geven;

Aanvullende informatie

Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris van maximaal € 4.225,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (salarisschaal 10, prijspeil 1-1-2018).
We starten met een tijdelijke aanstelling in de vorm van een jaarcontract. Bij gebleken geschiktheid kan deze na 1 jaar worden omgezet in een vaste aanstelling.

Contact

Informatie
Heb je vragen over de procedure kan je contact opnemen met Eddy Marques (Adviseur Werving en Selectie) hij is te bereiken via het nummer: 14-033.

Wil je meer weten over deze functie neem dan contact op met Hans Dobbenberg, telefoonnummer 06-50676432 email: h.dobbenberg@nijkerk.eu Sollicitatie

Als je belangstelling hebt voor deze functie kun je tot 31 juli 2019 solliciteren. Stuur jouw brief + cv via hrm@nijkerk.eu, onderwerp: adviseur verkeer & vervoer. Gesprekken vinden plaats in week 32/33.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 www.verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.