Calculator Mobiliteit - Vialis

maandag 9 april 2018 101x gelezen

Bedrijf

Vialis

Locatie

Houten

Functieomschrijving

Als calculator ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig voorbereiden en uitvoeren van calculaties op het gebied van verkeersregelinstallaties, openbare verlichting en installatiewerk. Hierin krijg je de ruimte om buiten de gebaande paden te denken. Binnen het Bedrijfsbureau lever je een actieve bijdrage aan verbeteracties en het verder ontwikkelen van het team. Regelmatig maak je deel uit van een tenderteam.

 

Je rekent (RAW en UAV-GC) bestekken uit en vraagt prijzen op bij leveranciers, onderhoudt contacten met onderaannemers, stelt werkschema’s op en verzorgt inschrijvingen en prijsaanbiedingen. Je verzorgt alle benodigde stukken behorende bij de inschrijvingsvereisten. Je onderzoekt de mogelijkheden van alternatieve inschrijvingen.

 

Verder controleer je de haalbaarheid van de voorgestelde technische uitvoeringen en stemt daarbij af met diverse afdelingen. Je beheert het offertedossier en uiteraard zorg je ervoor dat het overdragen van kennis en inzicht bij overgang van de calculatie naar de werkvoorbereiding en uitvoering goed verloopt.

 

Profiel kandidaat

Wie zoeken wij?

Uiteindelijk kan er maar één kandidaat de beste zijn. Los van wat je geleerd hebt en wat je kan, is het vooral belangrijk wat je als persoon met je meebrengt. Herken jij je in dit profiel:

 • Een afgeronde mbo- of hbo-opleiding, bij voorkeur richting Elektrotechniek
 • Een tot twee jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Ervaring in de verkeers-, infra- of installatiemarkt is een pre
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Stevige persoonlijkheid met goede communicatieve vaardigheden
 • Zicht op de interne en externe belangen en in staat om daar goede afwegingen in te maken
 • Competenties: bevlogen, betrokken, betrouwbaar, samenwerkingsgericht

Aanvullende informatie

Wat bieden wij jou?

Even wat uitleg over je mogelijk toekomstige werkgever: Vialis is onderdeel van VolkerWessels en speelt een centrale rol in infrastructuur en mobiliteit in Nederland en is leidend in het ontwikkelen van slimme oplossingen voor veiligheid, duurzaamheid en doorstroming. Kijk voor meer informatie over ons op de website van Vialis.

 

 • Een marktconform salaris
 • Flexibele werktijden
 • Goede doorgroeimogelijkheden
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Winstuitkering
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • Ontwikkelen vinden wij belangrijk en wij hebben om deze reden goede opleidingsmogelijkheden ook in samenwerking met de VolkerWessels Academy.

 

Standplaats voor deze fulltime functie is Houten.

Contact

Informatie en sollicitatie

Ben je enthousiast, reageer dan direct! Alleen met cv en motivatiebrief kunnen we je sollicitatie in behandeling nemen. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

 

Ons bedrijf

Vialis heeft bijna 140 jaar ervaring in het bedenken, bouwen en onderhouden van verkeerssystemen en in het managen van verkeersstromen op de weg, het water en het spoor. Vanuit die vele kennis en ervaring zijn we in staat zowel het individu als de wegbeheerder wegwijs te maken met vernieuwende oplossingen voor het slim en duurzaam gebruiken van de infrastructuur. We doen dat door over de hele infrastructuur verkeerspatronen te onderzoeken en inzichtelijk te maken. Deze wijsheid vertalen we naar sturingsoplossingen voor een maximale benutting van de infrastructuur. Dit overzicht en deze ervaring stellen ons in staat het gehele proces van realisatie tot operationeel management te verzorgen.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 www.verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.