De relatiebeheerder: ’Wij zijn de voelsprieten voor de NBd’

donderdag 16 februari 2017 Nettie Bakker 121x gelezen

Piet Stolk: ‘Als relatiebeheerder ben ik een van de voelsprieten voor de NBd, zodat we goed begrijpen waar we naar toe moeten in de toekomst. Ik bezoek alle wegbeheerders in mijn regio (Noord-Brabant en Limburg) minstens één keer per jaar. Ik vraag naar hun ervaringen in lopende bewegwijzeringsprocessen, naar de tevredenheid en naar verbeterpunten en breng toekomstige projecten in kaart.

Daarnaast geef ik presentaties over de nieuwe structuur van de bewegwijzering en over de NBd zelf, bezoek congressen en ben actief op LinkedIn en facebook. De basis van mijn werk is het relatiebeheer, maar werken aan de naamsbekendheid van de NBd is nog steeds belangrijk. Vroeger wist iedereen dat je voor bewegwijzering bij de ANWB moest zijn, terwijl bewegwijzering toen geen wettelijke taak was.

Nu is het voor wegbeheerders, maar zeker ook voor civiele aannemers, van belang om te weten dat bewegwijzering grotendeels onder een wettelijke taak valt en dat je ervoor bij de NBd moet zijn. Onze reguliere contactpersonen zijn vaak wel goed op de hoogte, maar projectleiders van projecten waarbij bewegwijzering een onderdeel is, zijn hier vaak nog nauwelijks mee bekend. Dat geldt ook voor de bovenliggende bestuurs- en beleidslaag.’

Inhoud laatste dossier

De verkeerskundige

Naar alle eerdere dossiers

Meer artikelen over Wegontwerp

Artikelen 6 tot 10 van 62

1 2 3 4 5 6

Artikelen 6 tot 10 van 62

1 2 3 4 5 6

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 www.verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.