Extra dik

donderdag 21 december 2017 Geert Dijkstra, Vincent Wever, Nettie Bakker en Constant Stroecken 0 reacties 71x gelezen

U slaat de vernieuwde extra uitgave Trends 2018 open. Dit eindejaars Trendboekje startte in 2012 als uitgave van Verkeerkunde. Dit jaar is het opgeschaald tot extra uitgave van OV Magazine, Parkeer24, Verkeer in Beeld en Verkeerskunde. Deze inhoud gaat wel even mee.

Wat staat u te wachten? Een breed uitgevraagde en beantwoorde visie op maatschappelijke trends en hun impact op mobiliteit. Een aantal zijn bekend en voor de hand liggend, zoals automatisering, ontschotten, én ook dit jaar weer in de top drie: samenwerken. Een stijger op het vlak van samenwerken is overigens wel het samenwerken van systemen. Maar ook het samenwerken met deskundigen uit andere disciplines, met nieuwe marktpartijen én met burgers, blijft een voorwaarde voor succesvolle innovatie en vooruitgang.

  

‘The sky is the limit’, horen we als het gaat om kansen, maar hoe hard blijft de zorg voor het collectief, voor mobiliteit voor iedereen, voor een goede, maatschappelijk verantwoorde  multimodale mobiliteitsverdeling binnen grotere netwerken? En hoe hard is de aandacht voor klimaat, geluid en schone lucht?

  

U leest het allemaal in dit deze Trenduitgave. Wij hopen dat het u inspireert én activeert tot productief én maatschappelijk samenwerken. De kansen en uitdagingen die in dit boekje zijn samengebracht doen ons nu al reikhalzend uitzien naar Trends 2019.   

Een hartelijke groet,

 

Het Trendteam van OV Magazine, Parkeer 24, Verkeer in Beeld en Verkeerskunde: Geert Dijkstra, Vincent Wever, Nettie Bakker en Constant Stroecken.   

Reageren

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 

 

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Seminar Passende Parkeernormen

Geen artikelen gevonden.

Inhoud Trends 2019

  • ‘Smart mobility ís verkeersveiligheid’ Gaat het over smart mobility, dan gaat het al jarenlang over het verbeteren van de doorstroming. Dat vertelt Bram Hendrix, manager Smart Mobility bij AutomotiveNL. Maar hoewel...

Inhoud Trends 2019

  • Fietsers willen veiligheid en comfort De markt vraagt in toenemende mate om veilige, comfortabele fietspaden die ook nog eens duurzaam zijn. Ook begint de inbreng van fietsers en fietsersbonden mee te tellen bij de...

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 www.verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.