Imtech Traffic & Infra heet voortaan Dynniq

maandag 1 februari 2016 redactie 0 reacties 3120x gelezen

Dynniq is de nieuwe naam voor Imtech Traffic & Infra. Deze technisch dienstverlener wil zich ontwikkelen tot een geavanceerde technologiepartner, onder het motto: ‘Energising mobility’. Het bedrijf richt zich op mobiliteit, parkeren en energie.

Cees de Wijs, ceo Dynniq

Cees de Wijs, ceo Dynniq

Het voormalig Imtech was bijvoorbeeld medeverantwoordelijk voor de aanleg van Solaroad, een innovatief wegdek dat zonlicht omzet in energie. En ook de partij achter de intelligente kruispunten in Helmond.

 

Cees de Wijs, ceo van Dynniq legt uit dat de focus uitgaat naar het ontwikkelen, verbinden en integreren van systemen. Coöperatieve systemen gaan zorgen voor de communicatie tussen voertuigen onderling en tussen voertuigen, wegkantsystemen en parkeermanagementoplossingen.

 

Dynniq is met meer dan 1800 medewerkers actief in de Europese markt, maar ook in Zuid Amerika, de Verenigde Staten en Canada. In augustus 2015 werd het bedrijf overgenomen door investeringsmaatschappij Egeria.

Reageren

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 

 

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Inhoud Trends 2019

  • ‘Smart mobility ís verkeersveiligheid’ Gaat het over smart mobility, dan gaat het al jarenlang over het verbeteren van de doorstroming. Dat vertelt Bram Hendrix, manager Smart Mobility bij AutomotiveNL. Maar hoewel...

Inhoud Trends 2019

  • Fietsers willen veiligheid en comfort De markt vraagt in toenemende mate om veilige, comfortabele fietspaden die ook nog eens duurzaam zijn. Ook begint de inbreng van fietsers en fietsersbonden mee te tellen bij de...

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 www.verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.