Inspiratie uit resultaten Slimme en Gezonde stad

vrijdag 27 juli 2018 Guus Puylaert 0 reacties 138x gelezen

In de afgelopen drie jaar heeft het ministerie I&W samen met Groningen en de 5 andere pilotsteden gewerkt aan het programma Slimme en Gezonde Stad. Op 26 september worden op een symposium in Groningen de resultaten gedeeld en een vooruitblik gegeven.

Goed voorbeeld doet goed volgen

In pilotstad Groningen stonden de thema’s binnenstadsvisie, fietsstad en slimme stadslogistiek centraal. Op 26 september 2018 laat Groningen tijdens een middagsymposium zien wat bereikt is binnen het programma Slimme en Gezonde Stad: innovaties die kunnen inspireren en die zich lenen voor toepassing in andere situaties.

 

Gedurende het programma zijn onder meer vijf kennisvragen gesteld door pilotsteden en door TNO beantwoord. Deze antwoorden zijn gebundeld in een boekje. Klik hier om het TNO boekje te dowloaden.

Op 26 september wordt een overzicht getoond van SGS-activiteiten door de andere SGS pilotsteden en zal het ministerie een vooruitblik geven over het vervolg op Slimme en Gezonde stad.


 

 

Meer informatie over het programma, de locatie en aanmelden kunt u vinden op www.mijnstadinbeweging.nl.

Reageren

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 

 

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Inhoud Trends 2019

  • ‘Smart mobility ís verkeersveiligheid’ Gaat het over smart mobility, dan gaat het al jarenlang over het verbeteren van de doorstroming. Dat vertelt Bram Hendrix, manager Smart Mobility bij AutomotiveNL. Maar hoewel...

Inhoud Trends 2019

  • Fietsers willen veiligheid en comfort De markt vraagt in toenemende mate om veilige, comfortabele fietspaden die ook nog eens duurzaam zijn. Ook begint de inbreng van fietsers en fietsersbonden mee te tellen bij de...

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 www.verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.