Junior medewerker Verkeer en Mobiliteit

vrijdag 10 augustus 2018 481x gelezen

Bedrijf

Gemeente Noordwijk

Locatie

Noordwijk

Functieomschrijving

Je adviseert op het gebied van verkeer, mobiliteit en parkeren, waaronder de afhandeling van bewonersverzoeken. Je toetst en begeleidt de aanvraag gehandicaptenparkeerplaatsen en beoordeeld en adviseert op het gebied van locatieontwikkelingen. Je toetst bouwplannen en evenementen aanvragen en stelt verkeersbesluiten en parkeerverordeningen op. Je fungeert als in- en extern aanspreekpunt en voert interactieve communicatie met betrokkenen en belanghebbenden. Kortom verkeer en mobiliteit is bij jou in goede handen!

Profiel kandidaat

Je hebt een relevante opleiding op het gebied van verkeer op HBO-niveau en hebt actuele kennis van wet- en regelgeving, beleid en procedures. Je bent zelfstandig en integer. Daarnaast kan je goed communiceren, samenwerken en je bent klantgericht. Uiteraard ben je kwaliteitsbewust, loyaal aan de organisatie en kun je je goed aanpassen.

Aanvullende informatie

De fusiegemeente Noordwijk staat internationaal bekend als attractieve woon- en verblijfplaats. Mensen komen naar Noordwijk voor rust en ruimte, voor ontspanning of voor een bezielde ontmoeting in de vele congrescentra. Het team ingenieursbureau (IB) is onderdeel van de afdeling Openbare Werken en verantwoordelijk voor integrale reconstructies van wegen en woonwijken.

Voor de komende jaren staan er een flink aantal grote reconstructies in de planning. Daarnaast brengt het aantrekken van de economie met zich mee dat (nieuwe) projecten versneld worden gerealiseerd. Bouwers en projectontwikkelaars weten Noordwijk te vinden, dit resulteert in vele (grootschalige) plannen waarin goed nagedacht moet worden over verkeer, mobiliteit en parkeren. Wij bieden een inspirerende en dynamische werkomgeving binnen een team van circa 15 professionals. Verder hechten wij veel waarde aan ontwikkeling door begeleiding en opleiding en bieden hiervoor goede faciliteiten.

Inschaling kan plaatsvinden in functieschaal 9, maximaal € 3.805,- bruto per maand bij een aanstelling van 36 uur per week. Bij aantoonbare relevante werkervaring is een arbeidsmarkttoelage bespreekbaar. Afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring kan inschaling eventueel ook plaatsvinden in aanloopschaal 8, minimaal € 2.335,- per maand bij een aanstelling van 36 uur per week.

Per 1 januari 2019 fuseert de gemeente Noordwijk met de gemeente Noordwijkerhout. Om deze reden betreft het in eerste instantie een tijdelijke functie tot 1 januari 2019 en is er een optie op een verlening.

Contact

Wil je meer informatie? Bel of mail dan met Jürgen Nieuwkoop, teamleider IB, telefoonnummer 06 22138535 of j.nieuwkoop@noordwijk.nl.

Solliciteer hier!

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 www.verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.