Junioradviseur Contracten Verkeerslichten - DTV Consultants

woensdag 8 november 2017 84x gelezen

Bedrijf

DTV Consultants

Locatie

Breda

Functieomschrijving

Heb je interesse in verkeerslichten? En wil je graag jezelf verder ontwikkelen in dit specialistische vakgebied? Dan zoeken wij jou! DTV Consultants is een onafhankelijk verkeerskundig adviesbureau. Wij bouwen aan een wereld waarin veilige en duurzame mobiliteit vanzelfsprekend is. Dit doen we onder meer met een team verkeerslichtenexperts.

 

Wat ga je doen? 

Wanneer een verkeersregelinstallatie (VRI) geplaatst of vervangen wordt, is het belangrijk dat er goede contracten gesloten worden. Jij helpt onze opdrachtgevers (wegbeheerders) door heldere en sluitende bestekken/contracten op te stellen. Samen met een aantal collega’s ga je aan de slag ons marktaandeel op dit gebied en op het gebied van directievoering verder uit te bouwen. Je richt je vooral op het technische vlak van VRI’s. Je schrijft bestekken/contracten voor VRI’s (RAW-bestekken, RAW-raamovereenkomsten, UAV-gc en onderhoudscontracten). Op termijn kan ook het begeleiden van de uitvoer van de werkzaamheden (directievoering), het afnemen van fabrieksafnametesten (FAT’s) en het afnemen van siteafnametesten (SAT’s) binnen je takenpakket vallen. Je werkt nauw samen met een van onze projectleiders, samen leveren jullie maatwerkoplossingen voor de klant.

Profiel kandidaat

Wat voor mens ben je?

We zoeken iemand die sociaal is en graag samenwerkt. Je staat sterk in je schoenen en weet hoe je een opdrachtgever benaderd. Soms werk je op kantoor, vaak ergens in het land bij een van onze opdrachtgevers. Incidenteel ben je aan het werk buiten kantoortijden om bijvoorbeeld een spits in te regelen bij een nieuwe VRI. Je voelt je op je gemak bij de kernwaarden van ons bedrijf. Je bent een betrokken collega en maakt graag een praatje, of dat nu met je collega’s is of met de klant. Je herkent jezelf in de term: warmzakelijk. Wij hebben een grote groep opdrachtgevers die graag met ons werkt. Die willen wij behouden en liefst uitbreiden. We zoeken dan ook iemand met een warme persoonlijkheid, iemand die naast een vakinhoudelijk verhaal ook een persoonlijk verhaal heeft. Daarnaast ben je enthousiast over je projecten en je werkveld en sportief: je komt graag als beste uit de bus – maar gunt ook zeker anderen de credits als zij goed presteren.

 

Wat is je professionele achtergrond?

Wij zoeken een enthousiaste, leergierige jonge professional die niet bang is om af en toe van de gebaande paden af te wijken. Je hebt ambitie en bent een aanpakker die zaken zelfstandig tot een goed einde weet te brengen. Natuurlijk helpen de projectleiders en collega’s je als dat nodig is. Je kunt mondeling en schriftelijk onderbouwen wat je binnen de context van het project hebt gedaan en waarom dat het beste is voor de betreffende situatie. Je blijft kritisch naar je eigen werk en dat van anderen en kunt feedback geven.

 

Je bent ook:

  • Een starter in het bezit van een relevant hbo- of wo-diploma.
  • Geïnteresseerd in technische/infrastructurele systemen en de contract- en realisatiekant daarvan.
  • Nauwgezet en gestructureerd.

Aanvullende informatie

Wat bieden wij jou?

 

  • Een passend salaris.
  • Goed geregelde secundaire voorwaarden, zoals een premievrij pensioen.
  • Waar nodig krijg je interne begeleiding en de kans om verdere opleiding(en) te volgen.
  • Een werkplek in het bruisende centrum van Breda.
  • Bedrijfsuitjes, borrels, barbecues en als je het leuk vindt: sportieve strijd aan het dartboard.

Contact

Meer informatie 

Eerst nog wat meer weten over wat werken bij DTV Consultants inhoudt? Neus eens rond op onze website. Je kunt ook bellen met Jan-Willem van der Pas: 06 - 57 72 66 98.

 

Solliciteren 

Passen wij bij elkaar? Stuur dan uiterlijk 3 december a.s. je C.V. met een motivatie naar personeel@dtvconsultants.nl. In je motivatie lezen wij graag op welke fronten je ons team sterker maakt – en hoe je dat dan doet.

 

Lees de originele vacature hier.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2018 www.verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.