Marloes Nieuwenhuis wnd directeur bij PAO Techniek en Management

woensdag 10 augustus 2016 0 reacties 374x gelezen

Ir. Marloes Nieuwenhuis gaat als waarnemend directeur aan de slag bij PAO Techniek en Management, voorheen PAO. In de komende weken bezoekt zij diverse stakeholders om samen te praten over noodzakelijke competentie ontwikkelingen in de technische sector.
Marloes Nieuwenhuis

Marloes Nieuwenhuis

 PAOTM staat voor de uitdaging de snelle ontwikkelingen in technologie en de daarmee samenhangende regelgeving te laten landen in de dagelijkse praktijk. Als onafhankelijke partij vormt PAOTM een platform waar alle betrokkenen de kans krijgen deze kennis met elkaar te delen.

Topdocenten en kennisinstellingen werken hier samen met als doel hoogopgeleide werknemers, in een technische werkomgeving op diverse onderwerpen, verder te ontwikkelen.

Meer informatie: info@paotm.nl

Reageren

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 

 

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Seminar Passende Parkeernormen

Geen artikelen gevonden.

Inhoud Trends 2019

  • ‘Smart mobility ís verkeersveiligheid’ Gaat het over smart mobility, dan gaat het al jarenlang over het verbeteren van de doorstroming. Dat vertelt Bram Hendrix, manager Smart Mobility bij AutomotiveNL. Maar hoewel...

Inhoud Trends 2019

  • Fietsers willen veiligheid en comfort De markt vraagt in toenemende mate om veilige, comfortabele fietspaden die ook nog eens duurzaam zijn. Ook begint de inbreng van fietsers en fietsersbonden mee te tellen bij de...

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 www.verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.