Masterclass Deelfietsen

vrijdag 20 april 2018 47x gelezen

Vanwege groot succes verzorgt Deborah Nas, hoogleraar aan TU Delft, op 11 september 2018 nog een Masterclass Deelfietsen, in Amsterdam. In een middag krijgt u de belangrijkste handvatten mee om de voordelen van de deelfiets te kunnen ervaren.

Datum

11 september 2018

Locatie

Amsterdam

Organisatie

Deborah Nas en Acquire Publishing

Doelgroep

mobiliteitsprofessionals, beleidsmakers, stadsontwikkelaars, (verkeers-)planologen, onderzoekers, verkeersveiligheidsspecialisten, stadsmakers, inrichters openbare ruimte

Het volgen van deze masterclass biedt inzicht in de trends, creëert awareness en geeft inzicht in de verschillende doelgroepen die de deelfiets (gaan) gebruiken.


Tevens krijgt men inzicht in het businessmodel van de deelfietsbedrijven, die met name data-gedreven zijn. En na het volgen van deze Masterclass bent uw in staat pro-actief te handelen zodat u wél de voordelen van de deelfietsen ervaart en de nadelen zoveel mogelijk in goede banen leidt.

 

Voor wie?

De Masterclass Deelfietsen is met name interessant voor mobiliteitsprofessionals, beleidsmakers, stadsontwikkelaars, (verkeers-)planologen, onderzoekers, verkeersveiligheidsspecialisten, stadsmakers, inrichters openbare ruimte. 


Ga voor meer informatie over deze masterclass naar: www.masterclassdeelmobiliteit.nl.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2018 www.verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.