Nationaal Voetgangerscongres

vrijdag 23 februari 2018 42x gelezen

Op 25 september is het Nationaal Voetgangerscongres. Het enige nationale congres dat zich richt op de voetganger. En niet zomaar de voetganger, de gelukkige voetganger is het uitgangspunt van dit congres. De gemeente Amsterdam is dit jaar gastheer. De gemeente heeft de voetganger hoog in het vaandel en voert er actief beleid op.

Datum

25 september 2018

Locatie

Amsterdam

Organisatie

Acquire Publishing

Doelgroep

Mobiliteitsprofessionals

Dit congres wil de voetganger hoger op de politieke agenda zetten, met u en andere vakprofessionals op gebied van Gezondheid, Ruimte, Mobiliteit, Milieu, Economie en Bewegen. Hoe zorgen we ervoor dat de voetganger transformeert naar een gelukkige voetganger zodat wij er allemaal profijt van hebben?

 

Keynote en line-up

Tijdens het Nationaal Voetgangerscongres komt niemand minder dan professor Erik Scherder op zijn welbekende eigen wijze vertellen over hoe bewegen ons gelukkig maakt. Daarnaast is er een Weeting (Walking meeting) door Amsterdam, een Discussie over hoe de voetganger gelukkiger wordt met topspreker en presentatie-adviseur Arend Geus, een runing diner (optioneel) en zijn er voldoende kennis-en inspiratiesessies.

 

Ga voor meer informatie naar: www.nationaalvoetgangerscongres.nl

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2018 www.verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.