NHTV Breda en Vialis gaan samenwerking aan

maandag 12 februari 2018 Guus Puylaert 0 reacties 177x gelezen

De Academie voor stedenbouw, logistiek en mobiliteit van de NHTV Breda gaat voor drie jaar samenwerken met Vialis. Beide partijen gaan samenwerken aan kennisuitwisseling en -ontwikkeling voor actuele vraagstukken rondom Smart Mobility, Intelligent Transport Systems en Mobiliteitsmanagement.

Van links naar rechts: zittend: Willem Mak (Vialis), Debbie Dermout (NHTV), Robin van Haasteren (Vialis), Zeger Schavemaker (Vialis), staand: Ruud Hornman (NHTV), Joost Ketel (Vialis).

Van links naar rechts: zittend: Willem Mak (Vialis), Debbie Dermout (NHTV), Robin van Haasteren (Vialis), Zeger Schavemaker (Vialis), staand: Ruud Hornman (NHTV), Joost Ketel (Vialis).

Ontwikkelingen op het gebied van autonome en duurzame mobiliteit leiden tot grote veranderingen in onze infrastructuur en mobiliteitsbehoeften. Daarom is kennisontwikkeling van belang. De samenwerking moet gaan leiden tot een structurele input op het curriculum van de opleiding (international) Built Environment en zorgen voor een uitwisseling van kennis in stage- en afstudeerplekken op nationaal en internationaal terrein.

Robin van Haasteren, Vialis: “De druk op bereikbaarheid in Nederland wordt steeds groter. Verkeerkundige expertise blijft belangrijk en wordt in de toekomst cruciaal. Binnen Vialis is verkeerskundige expertise een essentieel onderdeel voor onze slimme oplossingen. Wij maken daarmee infrastructuur intelligent. NHTV is de hofleverancier van studenten in het mobiliteitsdomein. NHTV en Vialis versterken elkaar in dé uitwisseling van praktijkkennis en opleiden van nieuwe Vialisten”.  

Ruud Hornman, NHTV: “Het vakgebied mobiliteit is van huis uit altijd al erg dynamisch geweest en daarom ook zo ontzettend aantrekkelijk. De ontwikkelingen gaan momenteel erg snel en voor het onderwijs is het essentieel om de studenten te voorzien van actuele kennis. Een structurele samenwerking met Vialis als gerenommeerde marktpartij levert daar een belangrijke bijdrage aan”.

Reageren

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 

 

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Seminar Passende Parkeernormen

Geen artikelen gevonden.

Inhoud Trends 2019

  • ‘Smart mobility ís verkeersveiligheid’ Gaat het over smart mobility, dan gaat het al jarenlang over het verbeteren van de doorstroming. Dat vertelt Bram Hendrix, manager Smart Mobility bij AutomotiveNL. Maar hoewel...

Inhoud Trends 2019

  • Fietsers willen veiligheid en comfort De markt vraagt in toenemende mate om veilige, comfortabele fietspaden die ook nog eens duurzaam zijn. Ook begint de inbreng van fietsers en fietsersbonden mee te tellen bij de...

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 www.verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.