Evaluatie 'Slimme en Gezonde Stad' in Eindhoven

dinsdag 2 oktober 2018
timer 1 min
Op 25 oktober wordt in Eindhoven, in het kader van Dutch Design Week in Eindhoven, een evaluatie gehouden van vier jaar 'Slimme en Gezonde Stad'. Tijdens de evaluatie worden resultaten besproken en presenteren deskundigen uit de praktijk hun inzichten en ontwerpen op gezonde omgevingswaarden in en om Eindhoven.Iedereen krijgt de gelegenheid om een inbreng te leveren in gesprek met bestuurders en deskundigen over ‘Slimme en Gezonde Stad’ in relatie tot onder andere de centrumverdichting en de verbinding stad-platteland.

Vier jaar 'Slimme en Gezonde Stad'
In 2014 gingen gemeente Eindhoven, Ministerie van I&W en Rijkswaterstaat Zuid-Nederland een bijzonder partnership aan. Met het tekenen van de intentieovereenkomst bevestigden deelnemende partijen een belangrijke bijdrage te leveren aan het permanent verbeteren van de leefomgeving en kwaliteit van leven in een inclusieve samenleving.

Op 25 oktober is iedereen van harte welkom om een bijdrage te leveren en te luisteren naar de uitkomsten. Kijk hier voor meer informatie over het programma of om u aan te melden.  

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.