Realtime data toepassen bij infrastructurele vraagstukken

dinsdag 1 mei 2018 Guus Puylaert 246x gelezen

Royal HaskoningDHV gaat een partnership aan met data-intelligence-scale-up HAL24K. Het bedrijf gelooft in het toepassen van data-analyse en machine learning-oplossingen voor infrastructurele vraagstukken.

RHDHV heeft veel kennis opgedaan wat betreft de gebouwde omgeving. HAL24K levert operationele en voorspellende informatiestromen. Door dit alles te combineren, zijn beide bedrijven in staat om datagestuurde oplossingen voor de gebouwde omgeving te realiseren.

Erik Oostwegel, CEO van Royal Haskoning, is erg enthousiast over het toepassen van digitale innovaties in bestaande markten. De beide partners werken samen aan oplossingen op het gebied van smart cities en smart infrastructure, met een initiële focus op klanten in verkeer, waterbeheer, havens en luchthavens.

De bedrijfsprocessen willen de bedrijven verder optimaliseren met behulp van machine learning en artificial intelligence, die realtime inspelen op de gebruikers. Een geautomatiseerd verkeersmanagementsysteem kan bijvoorbeeld helpen in het terugdringen van de files.

De wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld u aan voor de nieuwsbrief van Verkeerskunde en ontvang wekelijks het laatste nieuws in uw inbox.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2018 www.verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.