Altijd actuele mobiliteitsdata bij de hand

donderdag 17 januari 2019
timer 1 min
Altijd en overal toegang tot relevante mobiliteitsdata op laptop, mobiele telefoon of tablet. Dát bieden DAT.Mobility en Goudappel Coffeng met het nieuwe online platform OmniTRANS next. Het platform combineert resultaten vanuit bestaande verkeersmodellen met actuele intensiteiten.

Het platform toont verkeerskundigen én beleidsmakers eenvoudig en snel belangrijke (beslis)gegevens, beloven DAT.Mobility en Goudappel Coffeng. OmniTRANS next is volledig webbased en speelt in op de grote behoefte aan sneller en beter inzicht voor beleidsmakers, op ieder moment. Met het platform komen verkeersmodellen en andere vormen van mobiliteitsdata via laptop, tablet en smartphone onder handbereik.

In de eerste versie zijn resultaten van bestaande verkeersmodellen en actuele verkeersintensiteiten, gebaseerd op mobiele telefoniedata voor elk wegvak in Nederland, beschikbaar. In de loop van het jaar worden meer functionaliteiten en databronnen toegevoegd. OmniTRANSnext werd vorig jaar aangekondigd op de OmniTRANS-relatiedag. Klik hier voor een verslag van deze bijeenkomst.

DAT.Mobility is voortgekomen uit Goudappel Coffeng en is gespecialiseerd in het leveren van relevante data en innovatieve ICT-oplossingen voor beslissers, beleidsmakers en adviseurs in mobiliteitswereld.

Klik hier voor meer informatie over OmniTRANSnext

 
Auteur: Redactie

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.