Blog Frans Bekhuis: Tot ziens op 31 oktober tijdens het NVC 2019!

zondag 28 juli 2019
timer 1 min

Het NVC is een herkenbaar markeringspunt in het najaar voor veel vakprofessionals in het veld van mobiliteit en verkeer&vervoer. Op het congres ontmoet je mede-collega’s, krijg je een update van de laatste vakontwikkelingen en raak je geïnspireerd door sprekers en goede praktijkvoorbeelden.

Maatschappelijke vraagstukken zoals stedelijke bereikbaarheid en vitaal platteland vergen een brede blik op mobiliteit waarbij andere collega’s betrokken zijn.

Deze brede blik zie je ook terug in het programma van het NVC. Voor specialist en generalist, van beleid naar uitvoering en praktijk. Van excursies naar succesvolle voorbeelden op de woensdagmiddag, met vergezichten op het strand tijdens het diner, tot een warm bad van uiteenlopende presentaties op de donderdag.

Tot ziens op de 10e editie van het NVC 2019!

Aanmelden of meer informatie over het congres? www.nationaalverkeerskundecongres.nl

    
 


 

 
Auteur: Frans Bekhuis

Frans Bekhuis, Senior Projectmanager CROW

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.