Goudappel Coffeng richt expertbureau M-Flow op gericht op VS

woensdag 12 juni 2019 Marcel Slofstra 66x gelezen

Goudappel Coffeng richt zich met het nieuwe bedrijf M-Flow (Mobility Flow) op de Verenigde Staten. De nieuwe onderneming richt zich op het verstrekken van mobiliteitsadvies in de breedste zin van het woord.

 

Directeur Jos van Kleef van Goudappel: “Als kennisleider in Nederland hebben we eerder ervaring opgedaan in de Verenigde Staten en hebben we geconstateerd dat er in bepaalde regio’s een sterke behoefte is aan onze Nederlandse mobiliteitskennis,” zegt directeur Jos van Kleef van Goudappel.

 

Goudappel heeft via het Coast-to-Coastprogramma van het ministerie van Economische Zaken en via het eigen Excellent Citiesprogramma veel kennis opgedaan rondom mobiliteitsvraagstukken in Amerika. "Daarbij hebben we gemerkt dat de kennis vanuit Nederland zeer welkom is voor bijvoorbeeld de stedelijke agglomeraties rondom San Francisco, Portland en Seattle", aldus Van Kleef.

 

Hans van der Meer (EV Global) stuurt M-Flow aan in de Verenigde Staten. Van der Meer: "Wij verwachten mede vanwege de integrale benadering in stedelijke mobiliteitsplanning een succesvolle aanvulling te zijn, ook in andere regio’s in de VS. Waar andere adviesbureaus zich vaak concentreren op specifieke modaliteiten zoals de auto, kijken wij naar alle modaliteiten in de gehele mobiliteitsketen. Daarin kunnen we écht het verschil maken.”

 

Op dit moment zijn er bij de start van M-Flow vijf adviseurs betrokken uit de VS en uit Nederland. Naast advies over mobiliteit horen ook IT-oplossingen en mobiliteitsdiensten op het gebied van Mobility as a Service (MaaS) bij de diensten die M-Flow aan zal bieden.

 

M-Flow vestigt zich vooralsnog in Seattle.

 

De wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld u aan voor de nieuwsbrief van Verkeerskunde en ontvang wekelijks het laatste nieuws in uw inbox.

Meer nieuws

Artikelen 1 tot 3 van 10

1 2 3 4

  • Bouwers lopen weg bij Rijkswaterstaat Bouwers lopen weg bij Rijkswaterstaat Bouwbedrijven lopen weg bij projecten, een knooppunt waar de aanbesteding opnieuw moet en toekomstige projecten waar nauwelijks bouwbedrijven voor te vinden zijn.... 26 juni Marcel Slofstra
  • “Houten is het hoogste wat de mens bereikt heeft” “Houten is het hoogste wat de mens bereikt heeft” Josse de Voogd opende het Nationaal Fietscongres op 20 juni 2019 in Houten. Josse is onderzoeker van de geografie van het stemgedrag, niet alleen van fietsers, maar ook van... 26 juni Marcel Slofstra
  • ESRA-rapport Driver Fatique beschikbaar ESRA-rapport Driver Fatique beschikbaar Het thematische ESRA-rapport 'Driver Fatique 2018' is nu beschikbaar. Dit rapport beschrijft het percentage vermoeide ritten, persoonlijke acceptatie van vermoeidheid... 26 juni Marcel Slofstra

Artikelen 1 tot 3 van 10

1 2 3 4

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 www.verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.