Mobycon People verder als Mobypeople

donderdag 14 maart 2019
timer 2 min

Vanaf vandaag gaat Mobycon People verder onder de naam Mobypeople. Deze naam geeft het bedrijf een sterkere eigen identiteit en maakt een duidelijker onderscheid ten opzichte van zusterorganisatie Mobycon.

Mobypeople is gespecialiseerd in de bemiddeling van professionals binnen de werkvelden verkeer, vervoer en mobiliteit. De afgelopen jaren is het bedrijf flink gegroeid. En die groei vraagt om een betere positionering.

“Onze mensen leveren een frisse blik in de teams bij hun opdrachtgever,” zegt Harald Faber, directeur van Mobypeople. “We vonden het tijd om dat meer uit te dragen, dus zijn aan de slag gegaan met onze marketingstrategie. Gaandeweg bleek ook dat de bestaande naam niet helemaal meer voldeed.”


Onderscheid duidelijker
Met de nieuwe naam Mobypeople onderscheidt het bedrijf zich beter van zusterorganisatie Mobycon. Waar Mobycon advieswerk levert, draagt Mobypeople zorg voor het werven, binden en boeien van vakspecialisten op locatie. In naam wordt het onderscheid met Mobycon duidelijker, maar de band blijft bestaan. “We zijn juist erg trots op die samenwerking,” zegt Faber.

“Het verschil tussen de nieuwe en oude naam is niet zo groot. Daar hebben we bewust voor gekozen,” geeft Faber aan. “Zo blijven we herkenbaar in de branche. Tegelijkertijd stralen we met deze naamsverandering beter uit waar we voor staan: voor de mensen in mobiliteit. We trekken nu eigenlijk een jas aan die ons beter past.”



mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.