Provincie Overijssel start met opleidings- en werkervaringstraject slimme mobiliteit

maandag 15 juli 2019 Marcel Slofstra 174x gelezen

De provincie Overijssel, CROW en Werkgevers Servicepunt Regio Zwolle starten met een opleidings- en werkervaringstraject slimme en groene mobiliteit. Het traject start 30 september 2019 en duurt een half jaar.

Tijdens het traject worden deelnemers gedurende vier dagen per week opgeleid om met groene en slimme mobiliteit aan de slag te gaan en leren deelnemers de basis van verkeerskunde. Onderwerpen zoals verkeers- en mobiliteitsmanagement, Mobility as a Service, digitalisering van mobiliteitsdata, intelligente verkeersregelinstallaties en het stimuleren van elektrisch rijden worden belicht.

Deelnemers krijgen ook scholing in projectmanagement, advisering en contractbeheersing. Na de opleiding van drie maanden doen deelnemers drie maanden praktijkervaring op in het werkveld.

 

Het traject is open voor deelnemers met interesse en affiniteit met infrastructuur, techniek, duurzaamheid, verkeer of Smart Mobility, met een ondernemende en dynamische instelling, goede communicatievaardigheden en werk- of denkniveau op HBO- of WO-niveau.

 

Tijdens het traject vervalt de sollicitatieplicht en wordt de uitkering van deelnemers doorbetaald.

 

Lees hier meer.

De wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Meld u aan voor de nieuwsbrief van Verkeerskunde en ontvang wekelijks het laatste nieuws in uw inbox.

Meer nieuws

Artikelen 1 tot 8 van 389

1 2 3 4 5 6

Artikelen 1 tot 8 van 389

1 2 3 4 5 6

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 www.verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.