Stefan Bödecker nieuwe voorzitter BNSP

dinsdag 17 september 2019
timer 1 min

Stefan Bödecker  is de nieuwe voorzitter van de Beroepsvereniging van Stedebouwkundigen en Planologen (BNSP). Bödecker is directeur van BFAS+ en volgt Rob van der Velden op.

Stefan Bödecker ziet de verbinding tussen de leden, externe partijen en overige betrokkenen als een belangrijke taak, net als het faciliteren van samenwerking met de overige beroeps- en brancheverenigingen die werkzaam zijn in het ruimtelijk domein.'

De vorige voorzitter, Rob van der Velden,  heeft na vier jaar besloten om terug te treden.

Bödecker heeft gestudeerd aan de TU Delft en daarna bij een aantal toonaangevende ontwerpbureaus gewerkt. Bij BFAS+ is hij sinds 2004 toegetreden tot de directie. BFAS+ is een ontwerpbureau in Amsterdam, en houdt zich bezig met stedelijke ontwikkeling binnen architectuur, placemaking en stedenbouw.

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.