Onderzoeker/adviseur Mobiliteit - Panteia

donderdag 17 mei 2018 271x gelezen

Bedrijf

Panteia

Locatie

Zoetermeer

Functieomschrijving

Panteia is een allround onderzoeksbureau voor economisch en sociaal beleidsonderzoek, transportonderzoek en marktonderzoek. We werken voor internationale, nationale en regionale overheden, branche- en intermediaire organisaties en bedrijven. We adviseren onze klanten hoe doelgroepen in beweging gezet kunnen worden om de gewenste veranderingen op een efficiënte manier te bereiken. Panteia draagt op een verantwoorde en duurzame wijze bij aan sociale en economische vooruitgang, kort samengevat: Research to Progress.

 

In verband met uitbreiding van onze portefeuille op het gebied van Transport & mobiliteit, zijn we op zoek naar een

 

Onderzoeker/adviseur Mobiliteit

                  (minimaal 32 uur)

 

Met het expertiseteam Transport & Mobiliteit leveren we overheden en organisaties betrokken in transport- en mobiliteitsvraagstukken, inzichten en advies gebaseerd op feiten. Thema’s waar we onder andere onderzoek naar doen zijn infrastructuur, logistieke en fysieke distributie, duurzame mobiliteitsvisies en plannen.

Taken

Als onderzoeker ben je verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van onderzoek- en adviesprojecten. Je voert het onderzoek uit door het verzamelen van gegevens en informatie door literatuuronderzoek, interviews, groepsgesprekken, surveyonderzoek e.d. Je ontwikkelt onderzoeksinstrumenten, zoals vragenlijsten en checklists. Je levert een bijdrage aan het schrijven van offertes en het opstellen van rapportages.

 

Je bouwt en onderhoudt externe contracten. Je participeert in relevante netwerken en in samenwerking met het salesteam lever je een bijdrage aan omzetverwerving bij nieuwe en bestaande klanten.

Profiel kandidaat

Profiel

  • Aantal jaren werkervaring en ervaring met vraagstukken met betrekking tot openbaar- en kleinschalig vervoer,
  • Afgeronde en relevante academische opleiding, bij voorkeur TU verkeer & vervoer of econometrie,
  • Ruime kennis van en ervaring met verschillende methoden van onderzoek en affiniteit met kosten en tarieven,
  • Klantgericht en commerciële vaardigheden,
  • Onder druk kunnen werken en om kunnen gaan met deadlines,
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk,
  • Oplossings- en resultaatgericht,
  • Analytisch vermogen.

Aanvullende informatie

Aanbod

Wij bieden een dynamische functie met ruimte voor eigen ontwikkeling, goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid tot het werken in een veelzijdige kennisomgeving. Je salaris wordt afhankelijk van je relevante werkervaring vastgesteld. Panteia kent een informele werksfeer. Je werkt in teamverband met professionele en enthousiaste collega’s. Bij aanvang wordt een mentor benoemd om je snel wegwijs te maken binnen onze organisatie.

Contact

Interesse?

Wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Arnaud Burgess, Teammanager Transport & Mobiliteit, 079–322 20 00. Je schriftelijke sollicitatie waarin je je belangstelling motiveert kun je met c.v. en onder vermelding van “Onderzoeker mobiliteit” richten aan Karine van Baalen, HRM-adviseur, e-mail: solliciteren@panteia.nl.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 www.verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.