Planoloog - Royal HaskoningDHV

maandag 26 februari 2018 173x gelezen

Bedrijf

Royal HaskoningDHV Adviesgroep Transport & Planning

Locatie

Zwolle

Functieomschrijving

 

 

Ben jij een planoloog die op zoek is naar dynamiek op veel gevarieerde projecten in Nederland?
Lees dan snel verder en reageer direct!


Business Line: Transport & Planning

Standplaats: Zwolle

De organisatie
De Adviesgroep Transport & Planning Zwolle voert met ca. 55 professionals projecten uit in de buitenruimte van het stedelijk- en het landelijk gebied. Wij leveren integrale adviezen op het gebied van planologie, stedenbouw en landschapsarchitectuur, infrastructuur, assetmanagement, bodemvraagstukken en inrichting van de openbare ruimte, zowel aan publieke als private opdrachtgevers. Deze adviezen leveren wij vanaf de planfase, ontwerpfase tot en met de begeleiding van de realisatie van een werk. Opdrachtgevers waarderen ons omdat wij actief zijn in de gehele planologische keten en complexe vraagstukken kwalitatief hoogwaardig oplossen. Dit doen wij in de combinatie van inzet, toewijding en humor.

De functie

Direct handen uit de mouwen op onze afwisselende projecten
Als planoloog speel jij in het specialistische werkveld van de ruimtelijke ordening een actieve rol binnen onze projecten in het stedelijk en het landelijk gebied in de opdrachtfase. Wij hebben een zeer goed gevulde orderportefeuille dus je kan direct aan de slag!

Je adviseert over planologische procedures en haalbaarheid van ruimtelijke vraagstukken. Daarnaast acteer je als zelfstandig adviseur/projectleider bij specifieke ruimtelijke vraagstukken. Als planoloog ben je verantwoordelijk voor het opstellen en begeleiden van ruimtelijke plannen. Denk hierbij aan bestemmingsplannen, ruimtelijke onderbouwingen en milieueffectrapportages, maar ook aan het geven van ruimtelijke adviezen.

Je werkt voor interne en externe opdrachtgevers (waaronder gemeenten, provincies, ontwikkelaars en aannemerij). Je onderhoudt contacten met deze partijen en werkt actief samen met collega’s in Zwolle en van onze vestigingen in andere regio’s. Zo’n 80% van je tijd werk je op kantoor Zwolle en de rest bij opdrachtgevers of andere kantoren in Nederland.

Profiel kandidaat

Zelfstandig actief in een dynamische werkomgeving
In deze functie kun je direct aanhaken op lopende vraagstukken. Naast een afgeronde Hbo opleiding Planologie, Ruimtelijke Ordening, Sociale of Economische Geografie heb jij minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke rol. Je houdt van de dynamiek van het werken aan afwisselende kleine en grote opdrachten in Nederland.

Omdat wij actief zijn in de gehele planologische keten ben je sterk gericht op het contact leggen en samenwerken met collega’s, ook van de andere disciplines. Net als jouw collega’s ga je voor het beste eindresultaat voor je opdrachtgevers. Jij neemt graag het initiatief en voelt je thuis in een vrolijk team.

Verder herken jij je in het onderstaande

 • aantoonbaar ervaring met het zelfstandig schrijven van bestemmingsplannen;
 • aantoonbare ervaring met planologische procedures;
 • goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling;
 • kennis en inzicht in ruimtelijk bestuursrecht, relevant beleid en geldende standaarden;
 • je bent ondernemend en klantgericht.
   

Aanvullende informatie

Het aanbod

 • Een zelfstandige functie in een hecht zelfsturend team;
 • Doorgroeimogelijkheden:voor mensen met ambitie ligt de wereld binnen Royal HaskoningDHV aan je voeten, maar de meeste collega’swillen meestal op onze afdeling blijven werken;
 • Omdat wij landelijk actief zijn in de gehele keten van planologische projecten bouw je een interessant netwerk op;
 • Samenwerking en een goede werksfeer gaan bij ons hand in hand. Geregeld hebben wij activiteiten zoals een etentje, barbecue, borrel, gaan we op wintersport of bezoeken we gezamenlijk projecten van onze opdrachtgevers waar jij misschien uitleg geeft wat de uitdagingen waren in jouw project!
 • Uiteraard bieden we je flexibele werktijden en moderne (thuis) werkvoorzieningen zodat jij je werk goed kunt doen
 • Een manager die jou sitmuleert in ondernemerschap en het blijven stellen van kritische vragen.

Contact

De procedure

Reageer nu!

Zie jij jezelf al werken in dit team? Ervaar de sfeer bij ons en solliciteer direct via onderstaande link met je cv en korte motivatie!

 

Klik hier om te solliciteren


Wil je eerst meer informatie voor je solliciteert, neem dan gerust contact op met Ivo Beerens via 06-23252654 of Koos Veerman 06-10020392.

Acquisitie nav deze vacature is niet gewenst.

Over Royal HaskoningDHV
We bestaan ​​al meer dan 135 jaar. Wij stimuleren geïntegreerde duurzame ontwikkeling samen met onze klanten op kennisgebieden waarin wij de expert zijn en onze invloed kunnen uitoefenen. Onze mensen willen een positieve bijdrage leveren aan de toekomst en iets nalaten voor volgende generaties. Onze netwerkorganisatie van slimme ondernemers verbindt de beste en slimste mensen ter wereld. Onze ambitie is om een financieel gezond bedrijf te zijn. Dit doen we door onze collectieve kennis toe te passen samen met klanten en partners. Wij zijn commercieel slimme ingenieurs, projectmanagers en consultants die goed zijn in het bedenken en ontwerpen van intelligente steden, luchthavens, havens, gebouwen en nog heel veel meer. We vernieuwen industrieën, ontwikkelen samen met klanten en partners oplossingen voor schone energie of schoon water door data slim te gebruiken, informatiestromen en modellen te digitaliseren. In een steeds sneller tempo verbinden we de digitale met de fysieke wereld. In samenwerking met onze klanten en partners, maken we gebruik van data en algoritmes om inzichten te vertalen naar vooruitzichten. We helpen onze klanten bij hun digitale transformatie en we ondersteunen onze klanten met een betere en snellere uitvoering van hun ambities.
Let’s Enhance Society Together!

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2018 www.verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.