Projectleider/ senior adviseur Verkeer & Vervoer - Roelofs

donderdag 29 maart 2018 190x gelezen

Bedrijf

Roelofs

Locatie

Veenendaal

Functieomschrijving

In verband met de sterke groei van onze werkzaamheden zijn we voor onze vestiging in Veenendaal op zoek naar een ondernemende, ambitieuze en commerciële projectleider / senior adviseur Verkeer & Vervoer.

 

Werkzaamheden

Als projectleider / senior adviseur ben je een specialist op het gebied van verkeerskundige adviezen en onderzoeken. Je zorgt binnen ons rayon midden voor de verdere uitbouw van het kenniscluster Mobiliteit.


In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verkeerskundige projecten die je gaat leiden, waarbij je het team aanstuurt en eindverantwoordelijk bent voor de kwaliteit van de adviezen binnen Roelofs en richting de opdrachtgevers. Ook verwerk je adviezen in presentaties, plannen van aanpak en ben je in staat om deze op een inspirerende wijze over te brengen. Je onderhoudt contacten met (potentiële) opdrachtgevers, waarbij je de ruimte krijgt om bij te dragen aan de ontwikkeling van nieuwe producten en/of marktcombinaties. Je voert besprekingen met onder andere (lokale) overheidsinstanties en ook particuliere opdrachtgevers over het verkrijgen van onder meer projecten en marktkansen. Verder bewaak je de voortgang en de kosten van de projecten en rapporteert hierover.

 

Ontwikkeling kenniscluster Mobiliteit

Daarnaast draag je bij aan de verdere uitbouw van de expertise van het kenniscluster Mobiliteit binnen Roelofs. Puttend uit de jarenlange ervaring die aanwezig is binnen de Roelofs-organisatie, krijg je de kans dit te clusteren en ons met eigen kennis en kunde te helpen het kenniscluster verder te ontwikkelen. Hierbij breng je een relevant eigen netwerk mee. Vervolgens is het de uitdaging om, samen met het team, het kenniscluster verder te positioneren en actief acquisitie te voeren. Als je graag samenwerkt en nieuwe dingen aanpakt is deze functie dan ook zeer geschikt!

Profiel kandidaat

Profiel

  • Afgeronde hbo of wo-opleiding Verkeerskunde / Verkeersplanologie waarbij je affiniteit hebt met Civiele Techniek en Ruimtelijke Ordening;
  • Aantoonbare ervaring (minimaal 7 jaar), kennis van het vak, de markt en de branche;
  • Brede kennis en ervaring van planstudies, wegontwerp, verkeerstechniek en inrichting van de openbare ruimte;
  • Bekend met de inzet van 3D Ontwerp, CAD-programma’s en GIS;
  • Affiniteit met vaktechnische applicaties zoals bijvoorbeeld VISSIM, VisVap en COCON.
  • Ondernemend, teamplayer, proactief, resultaatgericht en goed gevoel voor politieke en menselijke verhoudingen.
  • Actief in midden en west Nederland met als standplaats rayon midden, kantoor Veenendaal.

Aanvullende informatie

Kernwaarden

Roelofs is integer, klantgericht, gedisciplineerd, respectvol en loyaal. We staan voor enthousiasme en werkplezier. Als je bij ons komt werken verwachten we dat je jezelf herkent in deze kernwaarden en ze dagelijks in de praktijk wilt brengen.

 

Wat we bieden

Het betreft een boeiende fulltime functie in een groeiende organisatie en een plezierig werkklimaat. Roelofs biedt een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden.

Contact

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Tim Adema (Hoofd kenniscluster Mobiliteit) of Arjan Grimme (P&O), 0546 – 67 88 88. Meer informatie over Roelofs is te vinden op onze website. We ontvangen graag je motivatiebrief met CV.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 www.verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.