Projectleider VRI & Centrale Systemen - Vialis

dinsdag 27 maart 2018 111x gelezen

Bedrijf

Vialis

Locatie

Houten

Functieomschrijving

Op een bekende plek in Amersfoort wil de gemeente een kruispunt aanleggen, waarbij openbare verlichting moet worden aangesloten. Zodra jij er lucht van krijgt, schiet je achter jouw bureau voor een offerte. Die offerte stel je samen met het bedrijfsbureau op zo’n manier op dat er een ‘go’ op het project volgt. En zodra die ‘go’ er is, zet jij de realisatie in grote lijnen uit en hou je controle over het proces.

 

Als fulltime projectleider VRI en centrale systemen sta je het ene moment met je voeten in de modder, om daarna weer verder te werken op kantoor. Met de nieuwste technieken en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, draag jij bij aan de mobiliteit in Nederland.

 

Waar jouw uitdaging begint:

Jij zorgt dat de projecten afkomen, ongeacht hoe druk het is. Bij de VRI-oplossingen heb jij vanaf het begin af aan al invloed op het hele project. Wanneer de offerte goedgekeurd is, komt er een warme overdracht van de salesafdeling naar de uitvoerende afdeling. Je bespreekt met het team wat het project inhoudt. Gaan we het mastmateriaal, kabels en/of signaalgevers vervangen op het hele kruispunt of alleen de verkeersregelautomaat? En wat zijn de randvoorwaarden? Daarna start het project en hou je de controle.

 

Voor het onderdeel centrale systemen ben jij in de kantooromgeving waar het systeem aangeschaft is. Je laat zien hoe de software werkt en geeft trainingen. En het geweldige is: Vialis groeit dusdanig dat we steeds meer unieke projecten krijgen. Daarom hebben wij jou ook nodig als projectleider VRI en centrale systemen voor het: 

 

• uitvoeren van de verschillende projecten, voor zowel VRI als centrale systemen. 

• Meedenken met het bedrijfsbureau bij het opstellen van offertes. 

• financieel op orde houden van een project. 

• traceren van extra werkzaamheden bij de klant. 

• opletten dat er in het belang van de klant gedacht wordt. Je zorgt dat jouw collega’s er ook van doordrongen zijn dat de klant tevreden moet zijn. Wij gaan voor de langdurige relatie met de klant.

Profiel kandidaat

Wat zit er in jouw rugzak?

Als mensenmens kun jij je als geen ander inleven in jouw collega’s en klanten. Jij houdt informatie niet voor jezelf, want jij vindt het veel te leuk om jouw kennis te delen. Met jouw ondernemende karakter trek jij het team voort en ga je met de klant in gesprek om hem zo goed mogelijk te faciliteren. Jij voelt je namelijk verantwoordelijk voor je eigen werk, maar ook voor het werk van anderen binnen het team.

 

Daarbovenop heb je: 

• een afgeronde opleiding, het liefste in de richting van elektrotechniek of werktuigbouwkunde. 

• Als hbo’er zo’n 1 à 4 jaar werkervaring en als mbo’er 5 à 8 jaar werkervaring.

Aanvullende informatie

Aangenaam, dit is jouw nieuwe werkgever:

Al bijna honderd jaar is Vialis werkzaam in het domein infrastructuur en mobiliteit. Deze omgeving is sindsdien volledig veranderd. Zeker de laatste jaren hebben we te maken met uitdagingen en kansen die vragen om expertise en intelligente oplossingen. Als Vialis ontwikkelen we integrale oplossingen voor het managen van verkeersstromen op de weg en het water. Veiligheid, duurzaamheid en doorstroming: dat zijn de uitdagingen waar onze opdrachtgevers voor staan en waarvoor we ons bij Vialis hard maken. Dankzij onze verkeerskundige en technologische kennis en ervaring lukt het ons om klanten doelgericht en toekomstgericht te adviseren over de complexe vraagstukken waar zij tegenaan lopen.

 

Houten, dat is de locatie waar jij het merendeel van de tijd werkt, als je niet op locatie bent. Jouw bureau staat klaar vlakbij de A27. Je 25 nieuwe collega’s kijken uit naar jouw komst. De 6 projectleiders, 6 werkvoorbereiders, 8 engineers en 5 werkuitvoerders waarmee jij samenwerkt, houden van humor en dat zorgt voor een ge-wel-di-ge sfeer.

 

Buiten dit grote team werk jij ook nog met collega’s van andere afdelingen. Onderling overleggen jullie veel en leer je van elkaar door de fouten in projecten maandelijks te analyseren. Dit gebeurt onder leiding van jouw leidinggevende, die jou ook stimuleert en aanspoort om te leren en cursussen en trainingen te volgen. Jij geeft ook leiding aan 3 tot 8 man, afhankelijk van het project waarvoor je op dat moment verantwoordelijk bent.

 

Wij als Vialis bieden jou:

• een brutomaandsalaris tussen de € 4.000 en € 5.000, afhankelijk van je ervaring en op basis van 38 uur in de week. 

• een leaseauto. 

• flexibele werktijden en mogelijkheden tot thuiswerken in overleg. 

• een pensioenregeling. 

• 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen. 

• uitstekende opleidingsmogelijkheden, onder meer in samenwerking met de VolkerWessels Academy. 

• een winstuitkering.

Contact

Informatie en sollicitatie

Ben je enthousiast, reageer dan direct! Alleen met cv en motivatiebrief kunnen we je sollicitatie in behandeling nemen. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. 
 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Henk van der Vegt, Manager Project Management op 06 29 73 39 25. 

 

We streven ernaar om de vacature zelf in te vullen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.

 

Ons bedrijf

Vialis heeft bijna 140 jaar ervaring in het bedenken, bouwen en onderhouden van verkeerssystemen en in het managen van verkeersstromen op de weg, het water en het spoor. Vanuit die vele kennis en ervaring zijn we in staat zowel het individu als de wegbeheerder wegwijs te maken met vernieuwende oplossingen voor het slim en duurzaam gebruiken van de infrastructuur. We doen dat door over de hele infrastructuur verkeerspatronen te onderzoeken en inzichtelijk te maken. Deze wijsheid vertalen we naar sturingsoplossingen voor een maximale benutting van de infrastructuur. Dit overzicht en deze ervaring stellen ons in staat het gehele proces van realisatie tot operationeel management te verzorgen.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 www.verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.