Senior Adviseur Verkeer & Vervoer (Noord Nederland) - Roelofs

donderdag 9 maart 2017 162x gelezen

Bedrijf

Roelofs

Locatie

Den Ham

Functieomschrijving

Roelofs is een modern familiebedrijf met een ruim 55-jarige staat van dienst in de Nederlandse infrastructuur. In ons werkgebied richten we ons op duurzame vernieuwing van de infrastructuur.

 

Onze organisatie heeft de kennis, vaardigheden en ervaring in huis om de integrale (her)inrichting van de openbare ruimte te kunnen verzorgen: van ontwikkeling en ontwerp tot en met uitvoering, beheer en onderhoud en eventueel financiering. We onderscheiden ons als een duurzaam kennisbedrijf op het gebied van milieu, mobiliteit, riool- en infratechniek en als leverancier van GWW-grondstoffen. Onze kracht ligt met name in de advisering en realisatie van middelgrote en kleine opdrachten, via innovatieve contracten, voor overheden en/of private partijen.

 

Het is onze ambitie om een toonaangevende middelgrote onderneming te zijn, die op een duurzame, maatschappelijk verantwoorde manier infraprojecten ontwikkelt en realiseert. Wij willen hierin excelleren door nauw en innoverend samen te werken met klanten, medewerkers en eindgebruikers.

 

Onze organisatie heeft ruim 220 medewerkers en werkt vanuit het hoofdkantoor in Den Ham en vanuit vestigingen in Stadskanaal, Steenwijk, Sneek, Veenendaal en Spijkenisse.

 

In verband met de sterke groei van onze werkzaamheden zijn we op zoek naar een ondernemende, ambitieuze en commerciële

Senior Adviseur Verkeer & Vervoer

Profiel kandidaat

 

Werkzaamheden
Als senior adviseur ben je een specialist op het gebied van verkeerskundige adviezen en onderzoeken. Je geeft op een coachende wijze leiding aan teams van adviseurs en junior adviseurs binnen het kenniscluster mobiliteit en draag je zorg voor het dagelijks optimaal functioneren van deze (project)teams. Je bent verantwoordelijk voor de juistheid van verkeerskundige bijdragen met betrekking tot integrale vraagstukken binnen Roelofs en haar opdrachtgevers. Je verwerkt je adviezen in presentaties, plannen van aanpak en bent in staat om deze op een inspirerende wijze over te brengen. Je onderhoudt contacten met (potentiële) opdrachtgevers en draagt bij aan de ontwikkeling van nieuwe producten en of marktcombinaties. Je voert besprekingen met onder andere (lokale) overheidsinstanties en ook particuliere opdrachtgevers over het verkrijgen van o.a. vergunningen, subsidies etc. Je bewaakt de voortgang en de kosten van de projecten en rapporteert hierover.

 

Daarnaast draag je bij aan de verdere uitbouw van de expertise van het kenniscluster mobiliteit binnen Roelofs. Puttend uit jarenlange ervaring die aanwezig is binnen de Roelofs-organisatie is aan jou de taak dit te clusteren en met eigen kennis en kunde ons te helpen het  kenniscluster verder te ontwikkelen. Hierbij breng je een relevant eigen netwerk mee. Vervolgens aan jou de uitdaging om samen met  Roelofs het kenniscluster te positioneren en actief acquisitie te voeren.

 

Profiel

  • Afgeronde HBO of WO opleiding Verkeerskunde waarbij je affiniteit hebt met Civiele Techniek en Ruimtelijke Ordening;
  • Aantoonbare ervaring (minimaal 5 jaar),  kennis van het vak, de markt en branche;
  • Brede kennis en ervaring van planstudies, wegontwerp, verkeerstechniek en inrichting van de openbare ruimte;
  • Kennis van CAD programma’s, GIS, 3D Ontwerp;
  • Inzicht in vaktechnische applicaties zoals bijvoorbeeld VISSIM en VISTRO en COCON.
  • Ondernemend, proactief, resultaatgericht en goed gevoel voor politieke en menselijke verhoudingen, teamplayer.
  • Werkzaam vanuit onze vestigingen in Noord Nederland.

Aanvullende informatie

Kernwaarden
Roelofs is integer, klantgericht, gedisciplineerd, respectvol en loyaal. We staan voor enthousiasme en werkplezier. Als je bij ons komt werken verwachten we dat je jezelf herkent in deze kernwaarden en ze dagelijks in de praktijk wilt brengen.

 

Wat we bieden
Het betreft een boeiende fulltime functie in een groeiende organisatie en een plezierig werkklimaat. Roelofs biedt een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden.

Contact

Meer informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Tim Adema (Hoofd kenniscluster Verkeer & Vervoer) of Arjan Grimme (P&O), 0546 – 67 88 88. Meer informatie over Roelofs is te vinden op onze website, www.roelofsgroep.nl.

 

We ontvangen graag je motivatiebrief met CV.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2017 www.verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.