Smart Mobility Challenge voor gezonde Utrechtse regio

donderdag 4 mei 2017 0 reacties 177x gelezen

Mobiliteitsvraagstukken en Smart-Mobility-oplossingen bijeenbrengen en daarmee de gezondheid in de Utrechtse stedelijke regio bevorderen. Hiervoor wordt ook dit jaar een Smart Mobility Challenge georganiseerd door Economic Board Utrecht, het ministerie van Economische Zaken en Goedopweg, waarin Provincie Utrecht en het bedrijfsleven samenwerken. Het indienen van mobiliteitsvraagstukken kan tot 30 april.
Tot 30 april kunnen mobiliteitsvraagstukken worden ingediend voor de Smart Mobility Challenge

Tot 30 april kunnen mobiliteitsvraagstukken worden ingediend voor de Smart Mobility Challenge

Gezond stedelijk leven, is het centrale thema in de regio Utrecht. Slimme mobiliteit kan helpen om de snel groeiende regio groen en gezond te houden. Om slimme mobiliteit te bevorderen wordt, evenals vorig jaar een smart Mobility Challenge georganiseerd.

Problemen en oplossingen
De challenge werkt in twee fasen. Tot 30 april kunnen probleemhouders met (wildcard) of zonder beoogde leverancier van een oplossing (open inschrijving), een vraagstuk indienen voor de challenge. In fase twee, die loopt tot 15 mei, worden ‘oplossers’ (bestaande bedrijven en start-ups) geworven om oplossingen voor de ingediende vraagstukken aan te bieden.

Jury
Eind juni buigt een jury zich over de oplossingen en vraagstukken en kiest twee vraagstukken die met 40.000 euro worden ondersteund in de uitvoering.


Klik hier voor meer informatie over de challenge

Reageren

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 

 

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Inhoud Trends 2019

  • ‘Smart mobility ís verkeersveiligheid’ Gaat het over smart mobility, dan gaat het al jarenlang over het verbeteren van de doorstroming. Dat vertelt Bram Hendrix, manager Smart Mobility bij AutomotiveNL. Maar hoewel...

Inhoud Trends 2019

  • Fietsers willen veiligheid en comfort De markt vraagt in toenemende mate om veilige, comfortabele fietspaden die ook nog eens duurzaam zijn. Ook begint de inbreng van fietsers en fietsersbonden mee te tellen bij de...

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 www.verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.