Bart van Arem wint internationale ITS-award

dinsdag 7 november 2017 Guus Puylaert 0 reacties 142x gelezen

Tijdens het 20e ITS congres, dat in oktober plaatvond in Yokohama, Japan, won professor Bart van Arem van de TU Delft de IEEE Intelligent Transportation Systems Institutional (ITS) Lead Award.

Hij werd genomineerd vanwege zijn wetenschappelijke onderzoek naar complexe interactie tussen automatische voertuigen, inclusief bestuurders, verkeersstromen en transportnetwerken.

 

Van Arem werd door meerdere professoren vanuit de wereld voorgedragen voor de prijs, vanwege zijn significante onderzoek naar problemen met een maatschappelijke betekenis. Verder werd genoemd dat Van Arem samenwerking tussen de industrie en overheden inspireert.

Reageren

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 

 

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Seminar Passende Parkeernormen

Geen artikelen gevonden.

Inhoud Trends 2019

  • ‘Smart mobility ís verkeersveiligheid’ Gaat het over smart mobility, dan gaat het al jarenlang over het verbeteren van de doorstroming. Dat vertelt Bram Hendrix, manager Smart Mobility bij AutomotiveNL. Maar hoewel...

Inhoud Trends 2019

  • Fietsers willen veiligheid en comfort De markt vraagt in toenemende mate om veilige, comfortabele fietspaden die ook nog eens duurzaam zijn. Ook begint de inbreng van fietsers en fietsersbonden mee te tellen bij de...

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 www.verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.