Tendermanager - Vialis

dinsdag 27 maart 2018 97x gelezen

Bedrijf

Vialis

Locatie

Houten

Functieomschrijving

Jij bent hét! De lead in onze tenderprocessen als het gaat om verkeersregelinstallaties, openbare verlichting en andere technische installaties voor de gemeentelijke en provinciale markt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan technische oplossingen voor de provinciale wegen N200 en N470.

 

Met onze vernieuwende ideeën, lopen we voor op anderen en onze innovaties breng jij treffend onder woorden in tenders. Welke tenders dat zijn, bepaal jij, natuurlijk met het oog op onze strategie en projecten. Jouw invulling bepaalt of we onderscheidend zijn of niet. Zo haal jij projecten binnen en bouw je mee aan het succes van Vialis.

 

Waar jouw uitdaging begint:

Hoog op jouw lijst met verantwoordelijkheden staat het coördineren en bewaken van de interne taken binnen een tendertraject. Met gemiddeld 4 lopende tenders kan je dat gerust een uitdaging noemen. Zeker als je nagaat dat de verantwoordelijkheid voor de totale tenderfase op jouw schouders rust. Van de analyse van de aanvraag tot het neerleggen van een sterk offerteplan. Van een gedegen plan van aanpak tot de juiste prijsbepaling. Jij gaat die uitdaging aan en zorgt dat Vialis zich onderscheidt in de tender door betere oplossingen te bieden dan anderen, tegen de juiste prijs. En daar houdt het niet op: ook ben jij de man of vrouw die zorgt dat de technische oplossing op tijd bij de klant komt en aan juiste (hoge) verwachtingen voldoet.

 

Je snapt het, we hebben jou nodig als tendermanager, zeker omdat je sterk bent in het: 

• bewaken van de onderscheidende oplossingen die geboden worden aan de klant. 

• analyseren van contracteisen (UAV-GC), klantwensen, kansen en risico’s. 

• prikkelen van jouw team om anders te denken dan de concurrenten. 

• integraal afstemmen van de raakvlakken tussen calculatie, ontwerp en realisatie. 

• aangeven van grenzen, wat doen we wel en wat doen we niet. 

• overleggen met directie en management.

Profiel kandidaat

Wat zit er in jouw rugzak?

Wanneer het binnen een tender piept en kraakt, ga jij niet zitten wachten. Jij schakelt snel en verzint een oplossing hoe je het team uit de problemen trekt. Jij bent een vernieuwende denker en durft nieuwe lijntjes uit te zetten. Anders durven denken dan de gebaande paden, daar word jij blij van. Je houdt van samenwerken en durft je collega’s aan te spreken op hun werk.

 

Daarbovenop heb je: 

• een hbo-diploma op zak, bij voorkeur in de richting van elektrotechniek of technische bedrijfskunde. 

• zo’n 2 à 5 jaar werkervaring als tendermanager, salesmanager of verkoper. 

• ruime ervaring met UAV-GC. 

• bij voorkeur ervaring in de verkeers- infra-, of installatiemarkt. 

• goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Aanvullende informatie

Aangenaam, dit is jouw nieuwe werkgever:

Al bijna 100 jaar is Vialis werkzaam in het domein Infrastructuur en Mobiliteit. Deze omgeving is sindsdien volledig veranderd. Zeker de laatste jaren hebben we te maken met uitdagingen en kansen die vragen om expertise en intelligente oplossingen. Als Vialis ontwikkelen we integrale oplossingen voor het managen van verkeersstromen op de weg en het water. Veiligheid, duurzaamheid en doorstroming: dat zijn de uitdagingen waar onze opdrachtgevers voor staan en waarvoor we ons bij Vialis hard maken. Dankzij onze verkeerskundige en technologische kennis en ervaring lukt het ons om klanten doelgericht en toekomstgericht te adviseren over de complexe vraagstukken waarmee zij zitten. Houten, dat is de locatie waar jij het merendeel van de tijd werkt. Jouw bureau staat voor je klaar vlakbij de A27. Jij werkt direct samen met 6 calculatoren en 1 andere tendermanager en daarbuiten werk je met 120 man uit hetzelfde segment. Het team gaat gedreven te werk en daarnaast is er ook tijd voor een lolletje. Uiteraard krijg jij targets mee voor je werk al wordt daar niet hard op aangestuurd. Jij krijgt vooral veel vrijheid binnen deze functie.

 

Wij als Vialis bieden jou:

• een brutomaandsalaris tussen de € 3.500 en € 4.500 op basis van 38 uur in de week. 

• flexibele werktijden en mogelijkheden tot thuiswerken. 

• een leaseauto, dus een rijbewijs is uiteraard een vereiste. 

• een pensioenregeling. 

• 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen. 

• uitstekende opleidingsmogelijkheden, onder meer in samenwerking met de VolkerWessels Academy. 

• een winstuitkering.

Contact

Informatie en sollicitatie

Ben je enthousiast, reageer dan direct! Alleen met cv en motivatiebrief kunnen we je sollicitatie in behandeling nemen. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Michel Alberts, Manager op 06-55783050 . 

 

We streven ernaar om de vacature zelf in te vullen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.

 

Ons bedrijf

Vialis heeft bijna 140 jaar ervaring in het bedenken, bouwen en onderhouden van verkeerssystemen en in het managen van verkeersstromen op de weg, het water en het spoor. Vanuit die vele kennis en ervaring zijn we in staat zowel het individu als de wegbeheerder wegwijs te maken met vernieuwende oplossingen voor het slim en duurzaam gebruiken van de infrastructuur. We doen dat door over de hele infrastructuur verkeerspatronen te onderzoeken en inzichtelijk te maken. Deze wijsheid vertalen we naar sturingsoplossingen voor een maximale benutting van de infrastructuur. Dit overzicht en deze ervaring stellen ons in staat het gehele proces van realisatie tot operationeel management te verzorgen.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 www.verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.