Toetsen koppelvlakken iVRI-architectuur succesvol afgerond

vrijdag 12 mei 2017 Guus Puylaert 0 reacties 63x gelezen

Op 31 maart 2017 zijn de zogenoemde O&O-opdrachten (Onderzoek en Ontwikkeling) voor de iVRI-architectuur afgerond. De bevindingen zijn vastgelegd in de ‘Verklaring goede bruikbaarheid koppelvlakken iVRI-architectuur’. Dat wordt gemeld in de Talking Traffic Update.

In de ‘Verklaring goede bruikbaarheid koppelvlakken iVRI-architectuur’ staat het overzicht van alle testen die de afgelopen maanden zijn uitgevoerd én is opgenomen welke testen de aankomende maanden nog zullen worden uitgevoerd, als onderdeel van de verificatietesten van het Partnership Talking Traffic. Met de verklaring onderschrijven alle betrokkenen dat de iVRI-koppelvlakken technisch en functioneel goed bruikbaar zijn.

Mark ten Brummelhuis, die het O&O-traject heeft begeleid, en projectleider Marcel Westerman lichten het belang van de succesvolle afronding van deze toetsen toe in een interview met Beter Benutten. Lees hier het interview.

Lees hier de hele Talking Traffic Update.

Reageren

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 

 

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Seminar Passende Parkeernormen

Geen artikelen gevonden.

Inhoud Trends 2019

  • ‘Smart mobility ís verkeersveiligheid’ Gaat het over smart mobility, dan gaat het al jarenlang over het verbeteren van de doorstroming. Dat vertelt Bram Hendrix, manager Smart Mobility bij AutomotiveNL. Maar hoewel...

Inhoud Trends 2019

  • Fietsers willen veiligheid en comfort De markt vraagt in toenemende mate om veilige, comfortabele fietspaden die ook nog eens duurzaam zijn. Ook begint de inbreng van fietsers en fietsersbonden mee te tellen bij de...

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 www.verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.