Vakspecialist Verkeer - gemeente Raalte

dinsdag 7 november 2017 251x gelezen

Bedrijf

Gemeente Raallte

Locatie

Raalte

Functieomschrijving

In het hart van Salland ligt Raalte. We werken hard, helpen elkaar graag en weten hoe we een feestje moeten bouwen. Om te zorgen dat het een feestje blijft, moeten we soepel onderweg blijven. Alle inwoners, forenzen, transporteurs en bezoekers willen zich graag veilig en vlot kunnen verplaatsen in dit deel van Overijssel. Dat organiseren we in nauwe afstemming met iedereen die er belang bij heeft.

 

Voor dit verbindende werk zoeken we een

 

Vakspecialist verkeer

 

 

Dit doe jij voor ons

Je gaat met je drie vakcollega’s aan de slag in het volledige spectrum van het onderwerp verkeer. Dat loopt van doorstroming op de hoofdwegen tot verkeersveiligheid bij een school en van vervoersconcepten voor de toekomst tot oplossingen voor de minder mobiele inwoner, hier en nu.

 

In de innovatieve agenda verkeersveiligheid van de gemeente staat al een mooi proces voor je klaar om samen op te pakken: we hebben honderden plekken in de gemeente in beeld, waarvan inwoners en organisaties onlangs hebben gezegd dat er iets aan te verbeteren valt. Jij gaat aan de slag om deze schat aan wensen te gebruiken op weg naar een verkeersveilige gemeente via intern overleg, bestuurlijke en politieke afstemming, slimme ontwerpen en goede communicatie over keuzes en uitvoering.

 

Er lopen daarnaast continu meer dan zeventig ruimtelijke projecten in de gemeente, waarbij ook verkeersexpertise een cruciale factor is voor succes: parkeren, fietsen, manoeuvreren, toegankelijkheid en overzichtelijkheid voor alle weggebruikers is een vak apart en jij verstaat dat vak.

Profiel kandidaat

Je neemt beslissingen, adviseert en legt aan iedereen die dat wil uit waarom deze keuze is gemaakt en een andere niet. Je vertegenwoordigt de gemeente en bent - alleen of samen met je collega’s en de wethouder verkeer - een sparringpartner voor onder meer politie, VVN, fietsersbond, Rijkswaterstaat, projectontwikkelaars, lokale ondernemers en groepen inwoners.

 

Dit ben jij in één zin

Je bent een maatschappelijk betrokken en prettig communicerend verbinder met een groot hart voor veilig verkeer en een hbo verkeerskunde achtergrond, die goed kan invoelen wat er aan de andere kant van de tafel leeft en goed kan schakelen met alle soorten gesprekspartners.

Aanvullende informatie

Dit krijg jij van ons

Jij krijgt een verantwoordelijke baan waarbij je veel ruimte hebt om je verbindende werk te doen en een belangrijk lid bent van tal van tijdelijke of continue samenwerkingsverbanden. Het is een dynamische baan tussen gemotiveerde mensen die van Raalte een duurzaam verkeersveilige en toekomstbestendige gemeente willen maken. We laten je niet zwemmen maar nemen je op in ons team en maken je snel wegwijs in de gemeente. Jij krijgt bevlogen en betrokken collega’s die het onderste uit de kan halen voor Broekland, Heeten, Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Luttenberg, Mariënheem, Nieuw Heeten en Raalte.

Contact

Zo kom je aan tafel

Deze functie beslaat 36 uur in de week en wordt beloond vanuit functieschaal 10. Heb je zin om op de koffie te komen? Stuur jouw CV en motivatie vóór 14 november a.s. via onze sollicitatiepagina.

 

Wil je eerst meer weten? Bel teammanager Henri Lantink via 06-12909386.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2018 www.verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.