Verkeerskundige

woensdag 6 maart 2019 517x gelezen

Bedrijf

Gemeente Midden Delfland

Locatie

Schipluiden

Functieomschrijving

Welkom in Midden-Delfland!

Midden-Delfland is een oer-Hollandse gemeente met een waardevol agrarisch veenweidelandschap. Ondanks oprukkende verstedelijking is het oorspronkelijk cultuurlandschap met de vele sporen uit het verleden bewaard gebleven. Het open groengebied is als recreatiegebied van groot belang voor de leefbaarheid voor de inwoners van de omliggende steden. Samen met inwoners, ondernemers, natuurorganisaties en andere overheden werkt de gemeente aan behoud en versterking van de bijzondere kwaliteiten van het gebied.

 

Midden-Delfland geeft jou de ruimte

Je werkt binnen de afdeling Beheer in een dynamische omgeving. De afdeling bestaat uit een binnen- en buitendienst. Jij maakt deel uit van de binnendienst als Verkeerskundige. De sfeer op de afdeling is die van klantgerichtheid, flexibel, samenwerkend en ook van gemoedelijkheid, betrokkenheid en loyaliteit.

Profiel kandidaat

Over de functie van Verkeerskundige

Als verkeerskundige lever je een bijdrage aan het ontwikkelen, uitwerken en evalueren van een samenhangend beleid op verkeerskundige projecten. Je adviseert het bestuur over verkeerskundige beleidsuitvoering, bereid adviezen voor en je onderhoudt contacten met bewoners en ondernemers over verkeersvraagstukken. Ook ben je betrokken bij het uitwerken van plannen op het gebied van verkeer en bereikbaarheid in gebiedsontwikkelingsprojecten en complexe verkeerskundige vraagstukken in de regio. Je neemt deel aan regionale en strategische interne overleggen.

 

Taken als:

  • Coördinatie bereikbaarheid
  • Beoordelen en adviseren bij aanvragen omgevingsvergunning en ontheffing
  • Contacten en overleg met bewoners(groepen)
  • Voorbereiden, uitzetten en analyseren verkeersonderzoek
  • Voorbereiden en afstemmen communicatiemomenten (persberichten en social media)
  • Voorbereiden en uitvoering verkeersmaatregelen

 

Het profiel

Je bezit een afgeronde HBO opleiding in de richting van Verkeerskunde. Ook heb je twee jaar relevante werkervaring binnen het publieke domein. Affiniteit met- en kennis van politiek bestuurlijke processen en het functioneren van een gemeentelijke organisatie zijn gewenst. Wij zoeken een enthousiaste, betrokken en integere collega. Een netwerker met goede communicatieve vaardigheden,  politieke sensitiviteit, analytisch vermogen, oordeelsvorming en kwaliteitsgericht.

Aanvullende informatie

Wat biedt Gemeente Midden-Delfland jou?

Wij bieden je een uitdagende functie aan waarin je kunt laten zien wat je kunt en wie je bent. We geven je de ruimte om jezelf te ontwikkelen.

 

Het salaris voor deze functie bedraagt maximaal € 4.225,- bruto per maand (functieschaal 10, bij 36 uur per week) en een individueel keuzebudget (vakantiegeld, eindejaarsuitkering) van 17% van het jaarsalaris. Je wordt het eerste jaar aangesteld in tijdelijke dienst. Bij voldoende functioneren wordt de tijdelijke aanstelling omgezet in een vaste aanstelling.

 

Binnen de regio Haaglanden hebben we afgesproken dat als je al een vaste aanstelling hebt, je deze ook behoudt. Mogelijk bieden we je dan wel eerst een detachering aan voor maximaal 6 maanden.

 

De gemeente Midden-Delfland heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder de mogelijkheid door te groeien naar een volgende loonschaal, flexibele arbeidstijden, opleidingsmogelijkheden en een reiskostenvergoeding woon- werkverkeer.

Contact

Meer informatie

Wil je meer weten over onze gemeente, kijk dan op www.middendelfland.nl en www.cittaslow-nederland.nl. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je terecht bij Peter van den Heuvel, afdelingsdirecteur Beheer, telefoonnummer (015) 380 41 91. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Alice van Woudenberg,  P&O adviseur, telefoonnummer (015) 380 41 15.

 

Solliciteren op de functie van Verkeerskundige

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan online! Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren.

Verkeerskunde is een uitgave van ANWB.
© 2019 www.verkeerskunde.nl - alle rechten voorbehouden.