Nationaal Verkeersveiligheidscongres

apr11

Dit tweejaarlijkse evenement is voor iedereen die zich actief inzet voor de verkeersveiligheid: wegbeheerders, politie, onderzoekers, beleidsmedewerkers, bestuurders, adviseurs, belangenbehartigers, enzovoorts.

In #tandem naar meer verkeersveiligheid

In tandem: dat is met vereende krachten de verkeersveiligheid verbeteren. Samen trap je harder en dat is nu keihard nodig. Juist nu de meest recente cijfers hebben onderstreept dat het écht niet goed gaat met de verkeersveiligheid in Nederland. Op een tandem stuurt de een, en trapt de ander mee. Zo kan iedereen, met gebundelde krachten, een grotere bijdrage leveren aan het verbeteren van de verkeersveiligheid! Met welke tandempartner heb jij een bijdrage geleverd aan de verkeersveiligheid? Wie heb jij nodig om verder te komen? Wie kun jij verder helpen?

Ontmoet je tandemmaatjes op het NVVC, inspireer anderen of laat je inspireren en ga samen voor de hoogste versnelling. Er is alle reden om tijdens het NVVC2024, op 11 april 2024 in de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle, kennis te delen en met elkaar verder te praten. Met wie vorm jij een #tandem naar meer verkeersveiligheid?

Ga voor meer informatie naar: verkeersveiligheidscongres.nl.

Datum / tijd

11 april 2024
Aanvang: 10.00 uur

Locatie

near_meNieuwe Buitensociëteit Stationsplein 1 Zwolle, Nederland.