Senior adviseur Openbaar Vervoer

Wat ga jij doen?

Bij Goudappel hebben we ons sinds 1963 al op vele vlakken bewezen. We zijn nog steeds ambitieus en bouwen hard aan ons team om onze marktpositie te verstevigen en uit te bouwen. Jij wordt een belangrijke spil in ons team. Je geeft leiding aan projecten, werkt samen met collega’s aan het verder uitbouwen van onze marktpositie en bepaalt mede de ‘koers’ van het team ten aanzien van visie en innovatie. Je stuurt onze ambitieuze junior adviseurs aan en zorgt voor een goede begeleiding zodat zij zich verder ontwikkelen.

Onze deskundigheid is de belangrijkste reden voor opdrachtgevers om ons in te huren. Jij bent dan ook iemand met aantoonbare ervaring op het gebied van advies en beleidsvorming in het ov. Vanuit die inhoud geef je sturing aan projecten. Meer over onze projecten vind je hier. Je bent daarnaast een echte teamspeler, die het leuk vindt om anderen beter te maken en samen resultaat te boeken. Tot slot is leidinggeven aan een project natuurlijk ook sturen op planning en budget. Zodat we waarmaken wat we beloofd hebben en bij voorkeur zelfs de verwachtingen overtreffen.

Uiteraard draag je ook naar anderen uit wat we doen in de dagelijkse praktijk. Mobiliteit raakt alle aspecten van de samenleving. Met passie en enthousiasme deel jij onze inzichten. In woord en beeld, online, offline én in de (sociale) media.

Wat breng jij mee?

 • Flink aantal jaren ervaring als adviseur in de wereld van mobiliteit en openbaar vervoer.
 • Je neemt de verantwoordelijkheid om samen met collega’s en partners tot een mooi resultaat te komen.
 • Je werkt graag aan toonaangevende projecten.
 • Affiniteit met acquisitie en je beschikt over een uitgebreid netwerk in de ov-wereld
 • Je bent een gewaardeerde gesprekspartner voor onze (potentiële) opdrachtgevers.
 • Passie en bevlogenheid en neemt anderen mee in je verhaal en schuwt daarin het podium niet.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wie zijn wij?

Wij zijn Goudappel, dé expert in mobiliteit.

Als mobiliteitsadviesbureau hebben wij onszelf tot doel gesteld een duurzame, gezonde en veilige leefomgeving te creëren voor iedereen. Dat doen we door trends en inzichten op het gebied van mobiliteit te vertalen naar beslisinformatie en handelingsperspectieven voor onze opdrachtgevers. We adviseren niet alleen over mobiliteit maar ontwikkelen ook zelf slimme software om relevante data te ontsluiten. We werken met ruim 250 mobiliteitsexperts, vanuit vijf locaties in het land aan de uitdagingen van nu, maar met onze blik gericht op de toekomst.   

Het specialistenteam Openbaar Vervoer bij Goudappel bestaat uit 15 adviseurs die dagelijks werken aan beter openbaar vervoer in Nederland en daarbuiten. Wij zijn een jong team dat samen met collega’s uit andere teams en met onze partners werkt aan projecten op het gebied van spoor- en busvervoer en nieuwe mobiliteit. We zijn goed in data-analyse en begrijpen de essentie van mobiliteit en ov. Vanuit onze kennis leveren we een tastbare bijdrage aan vernieuwing en kwaliteitsverbetering in het openbaar vervoer.

Onze opdrachtgevers zijn vooral provincies, gemeenten en de stadsvervoerders. Samen voorzien we hen van waardevolle informatie en heldere inzichten als basis voor de ontwikkeling van mobiliteitsbeleid. Zo zorgen we voor een betere leefomgeving met bewegingsruimte voor iedereen.

We werken nauw samen met universiteiten en kennisinstellingen en zijn gedreven om de markt te verrassen met nieuwe ideeën, inzichten en tools. Kortom, je kunt dus bouwen op een team van gedreven collega’s die allemaal passie hebben voor openbaar vervoer. Wil jij bijdragen aan de transitie die de ov sector gaat doormaken en heb je passie voor mobiliteit en ov systemen? Dan willen we je graag ontmoeten!

Wat bieden wij jou?

 • Flexibele werktijden, hybride werken (thuis, of op één van onze werklocaties) en goede thuiswerkvoorzieningen.
 • Marktconform salaris afhankelijk van ervaring en meegebrachte kennis.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (incl. winstdelingsregeling en de mogelijkheid om mede-eigenaar te worden van ons bedrijf via onze certificatenregeling).
 • Arbeidsovereenkomst voor één jaar, met uitzicht op een vast contract.
 • Ten minste 32 verlofdagen (incl. collectief vrije dagen) op basis van een fulltime contract.
 • Ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen als mens én als professional via onze eigen Goudappel Campus.
 • Wij stimuleren duurzame vervoerwijzen d.m.v. een NS-Businesscard of je ontvangt een goede reiskostenvergoeding. Daarnaast kun je deelnemen aan het fietsplan.
 • Actieve personeelsvereniging met verschillende (online) activiteiten.
 • Jong Goudappel & Gouden Vrouwen: inspirerende netwerken binnen Goudappel.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan via de 'Solliciteren' button. Upload je cv, eventueel portfolio, en geef een korte motivatie.

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Martijn Ebben (06 – 20 59 59 80) of Anne Koot (06 – 53 73 01 69). Voor algemene vragen kun je bellen met Jeannet Konijnenberg, HR-adviseur (06 – 51 19 53 78).

 • Organisatie:
  Goudappel
 • Locatie:
  Deventer of Den Haag
 • Dienstverband:
  Vast
 • Uren:
  32-40
 • Meer informatie:
  Solliciteer hier