Acht kansen voor mobiliteit

jan24

Hoe vertalen we de uitdagingen van deze tijd naar kansen voor mobiliteitsbeleid en ruimtelijke ordening? Tijdens deze middag denk en praat je mee over hoe we de uitdagingen van deze tijd kunnen omzetten in kansen voor inspirerend mobiliteitsbeleid en een goed doordachte ruimtelijke ordening. Daarom nodigen we je graag uit op 24 januari om 13:15 uur in het provinciehuis van Zuid-Holland voor de inspirerende meet-up 'Acht kansen voor mobiliteit'! 

We starten de middag met klimaatpsycholoog Gerdien de Vries (TU Delft) die ons meeneemt in de 'gedoe-factor' en waarom gedoe ons belemmert bij het bereiken van effectieve gedragsveranderingen. Niels van Oort, associate professor ov en deelmobiliteit aan de TU Delft, Jeroen Bastiaanssen, mobiliteitsonderzoeker bij Planbureau voor de Leefomgeving en andere experts pitchen vervolgens beknopt de 'Acht kansen voor mobiliteit'. Daarna ga je met diverse overheden, consultants en belangenorganisaties in deelgesprekken uiteen. 

Gedeputeerden Anne Koning en Frederik Zevenbergen halen aan het eind van de middag de resultaten op tijdens de plenaire afsluiting rond 16:30 uur. Vervolgens is er een netwerkborrel waarbij je verder in gesprek kan over jouw visie op de toekomst van mobiliteit met experts en beslissers.

Neem je graag deel aan deze interactieve Plein1? Meld je dan aan door je te registreren via de button hiernaast!

Datum / tijd

24 januari 2023
Aanvang: 13.15 uur

Locatie

near_meprovinciehuis Zuid-Holland Zuid-Hollandplein 1 Den Haag, Nederland.

Meer informatie

Meld u aan