Call for abstracts - ISHGD2020

Van 28 juni tot 1 juli 2020 wordt in het Okura Hotel in Amsterdam het zesde internationale symposium Highway Geomatric Design (ISHGD) gehouden. Daarvoor wordt u van harte uitgenodigd om een bijdrage te leveren in de vorm van een paper. De eerste stap is echter het indienen van de samenvatting van de paper. Deze zal worden beoordeeld door een vakkundige jury. De samenvatting kan tot 30 april worden ingediend. Lees hieronder waar uw samenvatting aan moet voldoen. 

Taal
Samenvattingen moeten in het Engels worden geschreven. De organisatoren van TRB en ISHGD 2020 behouden zich het recht voor om abstracts te corrigeren op duidelijke spelling- of grammaticale fouten zonder toestemming van de auteurs.

Titel
Elke samenvatting mag een korte beschrijvende titel van maximaal 20 woorden bevatten en moet in één zin moeten worden geschreven.

Auteurs
Naam, organisatie, stad, land, telefoonnummer en e-mailadres van de corresponderende / indienende auteur moeten worden vermeld. Een maximum van 7 bijdragende auteurs per samenvatting is toegestaan. Het is mogelijk om  auteurs van verschillende organisaties te voorzien. Alle communicatie met betrekking tot de samenvatting gaat naar de indienende auteur.

Controleer of uw e-mailadres klopt, want deze wordt gebruikt om contact met u op te nemen na het beoordelingsproces.

Tekst
De tekst mag niet meer dan 250 woorden bevatten, waarin de volgende aspecten aan bod komen:

  • Doel: geef duidelijk aan wat het doel is
  • Methoden: Beschrijf uw selectie van waarnemingen of proefpersonen duidelijk
  • Resultaten en conclusies: presenteer uw resultaten in een logische volgorde en benadruk nieuwe en belangrijke aspecten van het onderzoek.


Bekijk hier alle informatie over ISHGD2020.

Categorie

event_note Agenda

Datum / tijd

near_me