Intertraffic 2022

mrt29

Intertraffic Amsterdam, voor het eerst georganiseerd in 1972, wordt wereldwijd beschouwd als hét toonaangevende vakevenement op het gebied van slimme mobiliteit, infrastructuur, verkeersmanagement, verkeersveiligheid en parkeren. Intertraffic is door de jaren heen verantwoordelijk geweest voor het signaleren van trends, het lanceren van nieuwe producten en bedrijven, het onthullen van technologische innovaties en het aankondigen van een overvloed aan initiatieven en samenwerkingsverbanden. De 2022 editie telt meer dan 800 exposanten, verdeeld over 13 hallen, gecombineerd met het hoogwaardige en vrij toegankelijke “Intertraffic Summit & Demonstration Programme” met ruim 120 kennissessies. Intertraffic Amsterdam vindt plaats van 29 maart tot en met 1 april 2022 in RAI Amsterdam.

Gerenommeerde bedrijven, steden en belangenorganisaties

In het Intertraffic Summit programma staan gerenommeerde bedrijven, steden en stakeholderorganisaties op het podium zoals Swarco, 3M, Yunex Traffic, EasyPark, Vitronic, Nissan en Amazon Web Services, SMA Road Safety, International Road Federation, Polis, gemeente Amsterdam, Rijkswaterstaat en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, TomTom, Visa, Mobileye, Teledyne FLIR, Redflex Traffic Systems, Flowbird, WPS Traffic Systems en vele anderen. Het voorlopige programma is vanaf eind januari beschikbaar op de website van Intertraffic en in het online netwerkplatform Intertraffic Connect.

Bezoekersregistratie nu open

Vakbezoekers kunnen zich tot 22 maart kosteloos online registeren voor een bezoek. Meer informatie inclusief de deelnemerslijst is beschikbaar op www.intertraffic.com.

Registreer je hier!

Datum / tijd

29 maart 2022
Aanvang: 09.00 uur

Meer informatie

Aanmelden of meer informatie