Kenniscafé - Kwaliteitsimpuls Inpandige Fietsenstallingen

jan19

CROW-Fietsberaad en Tour de Force trappen 2021 af met een kenniscafé over de kwaliteitsimpuls voor inpandige fietsenstallingen. Het afgelopen jaar zijn verschillende partijen aan de slag gegaan met dit vraagstuk, ieder vanuit een eigen behoefte of interesse.
Tijdens dit kenniscafé wordt stilgestaan bij drie onderzoeken:

  1. CROW-Fietsberaad heeft dit najaar ‘Fietsberaadpublicatie 36: Fietsparkeren bij grootschalige wooncomplexen’ uitgebracht. Anita Dirix en Hillie Talens nemen je mee in goede voorbeelden van inpandige fietsenstallingen wooncomplexen, waarbij ze do’s en don’ts zullen bespreken.
  2. Daniëlle Huls (KettingHuls architecten) de voortgang van het onderzoek naar ‘Het stallen van tweewielers in hoogstedelijke bouwblokken’. Dit inspiratieboek wordt opgesteld om architecten te verleiden en op weg helpen om fietsparkeren mee te nemen in de integrale ontwerpopgave.
  3. Bas Braakman van de gemeente Eindhoven in de ‘kwaliteitseisen inpandige fietsenstallingen’ die de gemeente Eindhoven heeft vormgegeven en de vraag die hieraan ten grondslag lag. Hoe dit document tot stand is gekomen en hoe het gebruikt gaat worden, ook daar gaat Bas op in.

 

Zien we je weer in 2021? Meld je aan via onderstaande knop. Tot dan!

 

 

Categorie

event_note Agenda

Datum / tijd

19 januari 2021
Aanvang: 13.00 uur

near_me