Nationaal Verkeerskundecongres

okt29

Voorbereiding NVC2020 van start

De voorbereidingen voor het Nationaal verkeerkundecongres 2020 zijn begonnen. 

Voorbereiding NVC2020 van start


Om het programma samen te stellen is uw inbreng van groot belang. Het NVC wordt voor en door u gemaakt! 
Naast de input van onze gastheer Provincie Noord-Holland en de Raad van Advies waarderen wij uw bijdrage enorm. Dien daarom uw paper in en geef zo samen vorm aan het programma van het Nationaal verkeerskunde congres. 

Met de uitvraag voor het schrijven van een NVC-paper bieden we iedere vakgenoot de mogelijkheid om nieuwe vakkennis en -ervaringen te delen. Het onderwerp van een NVC-paper is vrij. Hiermee borgen we het ‘kennis en ervaringen delen’ over de hele breedte van het vakgebied.

Terugblik NVC 2019 

Inmiddels is het Nationaal verkeerskundecongres 2019 geweest en kijken wij terug op een zeer geslaagd 10 jarig jubileum. Wij hopen dat het congres de meer dan 450 mobiliteitsprofessionals heeft geïnspireerd en nieuwe perspectieven heeft aangereikt. Wij danken provincie Zuid-Holland en zien uit naar de 11e editie in de provincie Noord-Holland.   

Bekijk op de TERUGBLIKPAGINA alle informatie van het (pré)congres zoals: presentaties, foto's en de activiteiten op social media. 


BESTE BIJDRAGE 2019

NATIONAAL VERKEERSKUNDECONGRES 2019

Drie papers, over het Rotterdamse verkeersveiligheidsmodel, ‘tijdbestedingsexperimenten in de trein’ en ‘de snorfiets naar de rijbaan’, zijn genomineerd voor de Beste Bijdrage aan het Nationaal verkeerskundecongres 2019. De winnaar van de bokaal voor de Beste Bijdrage NVC 2019, is zojuist bekend gemaakt en is gewonnen door Remco Smit van de Gemeente Rotterdam met de paper ‘Verkeersveiligheidsmodel gemeente Rotterdam’. Van harte gefeliciteerd! Bekijk hier alle ingediende papers.

NATIONAAL VERKEERSKUNDEPRIJS 2018 -2019
NATIONAAL VERKEERSKUNDECONGRES 2019Frank de Winter heeft op de vooravond van het Nationaal Verkeerskundecongres de HBO-scriptieprijs gewonnen voor beste scriptie, voor zijn scriptie ‘De belevenissen van de modelfietser, over het meebewegen van routebeleving bij de netwerktoedeling van fietsers in het MRDH-model’.

Frank de Winter (Breda University of Applied Sciences) heeft de prijs op het pré-congres van het Nationaal verkeerskundecongres ontvangen uit handen van vice-voorzitter van de jury voor de tweejarige verkeerskundeprijs voor beste HBO-scriptie. Zijn scriptie is hier te lezen.

Logo NVC

Datum / tijd

29 oktober 2020
Aanvang: 08.00 uur

Prijs

€395

Locatie

near_me Noord-Holland, Nederland.

Meer informatie

NVC