Seminar MCD

feb14

Op 14 februari 2023 zoomen we in op de financiële en maatschappelijke businesscase van mobiliteitshubs. Een relevant vraagstuk voor een ieder die werkt aan stedelijke verdichting, inbreiding, binnenstedelijke (her-)ontwikkelingen, transformatie van terreinen en gebouwen, het herinrichten van straten, pleinen en steden. Wie is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, het gebruik en onderhoud van mobiliteitshubs? Wie betaalt de rekening en doet wanneer mee? 

Programma

Theo Thuis, managing director Innovations bij Q-Park, vertelt over de hub-businesscase vanuit het perspectief van het parkeerbedrijf. Hely verhuurt auto’s, elektrische (bak-)fietsen, scooters. Hoe kijken zij aan tegen de businesscase? Maud van Alphen, managing directer bij Hely, licht toe. Als laatste komt Programmamanager Martin Courtz, van Hub | Groningen Drenthe aan het woord. Zijn business is altijd positief. Misschien niet in geld maar wél in inclusiviteit.
Na deze drie keynotes gaan we met elkaar het gesprek aan. Onder leiding van Nick Juffermans worden stellingen besproken en wordt ook jouw inbreng gewaardeerd.

Voor wie

Dit seminar is interessant voor een ieder die zich buigt over inbreiding, binnenstedelijke ontwikkelingen, herontwikkeling van terreinen en gebouwen, het opnieuw inrichten van straten, pleinen en steden. Kortom: projectontwikkelaars, gebiedsontwikkelaars, vastgoedmensen, parkeerexploitanten, stedenbouwkundigen, mobiliteitsexperts, verkeerskundigen en parkeerprofessionals zijn aanwezig bij dit seminar.

Programma

Tijd Programmaonderdeel
14 feb 2023 13:00 uur Inloop
14 feb 2023 13:30 uur Drie keynotes over de business case van hubs
14 feb 2023 15:00 uur Pauze
14 feb 2023 15:30 uur Panelgesprek onder leiding van Nick Juffermans
14 feb 2023 16:30 uur Borrel

Datum / tijd

14 februari 2023
Aanvang: 13.00 uur

Locatie

near_meErasmus Universiteit Burgemeester Oudlaan 50 Rotterdam, Nederland.

Meer informatie

Naar de website