Seminar MCD - Mobiliteithubs: de oplossing of wensdenken?

apr7

Mobiliteitshubs zijn de talk of the town. Ze lijken dé oplossing voor veel uitdagingen waar we de komende jaren voor staan, zoals bereikbaarheid, klimaat, leefbaarheid, de woningbouwopgave en meer. Tijd om kritisch te kijken naar deze oplossing: de mobiliteitshub: het ei van Columbus of de doos van Pandora? Kortom: de oplossing of wensdenken.

Uitdagend programma

In een middag wordt het vraagstuk uiteen gezet, kun je luisteren naar keynotes én meedoen met het gesprek. Zijn mobiliteitshubs inderdaad het ei van Columbus? Of willen we te graag en doen we aan wensdenken? Bekijk hier het programma van deze interessante middag.

Voor wie

Dit seminar is interessant voor een ieder die zich buigt over inbreiding, binnenstedelijke ontwikkelingen, herontwikkeling van terreinen en gebouwen, het opnieuw inrichten van straten, pleinen en steden. Kortom: projectontwikkelaars, gebiedsontwikkelaars, vastgoedmensen, parkeerexploitanten, stedenbouwkundigen, mobiliteitsexperts, verkeerskundigen en parkeerprofessionals zijn aanwezig bij dit seminar.

Meld je hier aan! 

Datum / tijd

7 april 2022
Aanvang: 13.00 uur

Prijs

€95,-

Locatie

near_meErasmus Universiteit Rotterdam, Nederland.

Meer informatie

Aanmelden of meer informatie