Webinar Smart Mobility: lessen van praktijkproef Amterdam
jan27

Op maandag 27 januari geeft Praktijkproef Amsterdam (PPA) een webinar over het toepassen van Smart Mobillity in de praktijk. In dit webinar maken we Smart Mobility concreet en lichten we toe hoe andere regio’s met de PPA-oplossingen aan de slag kunnen. Ook delen we waardevolle lessen, die anderen helpen bij het toepasbaar maken van Smart Mobility in in de praktijk. Al nieuwsgierig? Lees dan het interview met projectleider Ronald Adams.

Aanleiding webinar

Sinds 2012 test en integreert de Praktijkproef Amsterdam Smart Mobility-toepassingen in de auto en op de weg. Veel van deze toepassingen zijn al blijvend geïmplementeerd en opgeschaald naar andere regio’s en het buitenland. In 2019 bleek Praktijkproef Amsterdam een van de drie beste voorbeelden op het gebied van samenwerking. Zij hebben daarmee bewezen een inspirerend voorbeeld te zijn.

Sprekers

Het webinar wordt gehost door Arthur Rietkerk en Hans Kramer. Arthur werkt bij de provincie Noord-Holland als adviseur Smart Mobility en is vertegenwoordiger in de Praktijkproef Amsterdam namens de provincie. Hans Kramer is omgevingsmanager bij Praktijkproef Amsterdam en werkt voor Rijkswaterstaat. 

Wat is een webinar?

Een webinar is een online lezing. De spreker zit in een studio en jij achter je eigen computer. Als je ‘live’ kijkt kun je vragen stellen aan de spreker. Om ‘live’ te kijken heb je een inlogcode nodig die wij je toesturen als jij je aanmeldt. Die inlogcode werkt niet alleen voor dit webinar maar voor alle webinars die Platform WOW organiseert. Achteraf is het webinar (zonder inlogcode) ook terug te zien via onze website.

Let op! Aanmelden voor dit webinar kan tot op de dag van het webinar tot 12.00 uur. Mocht je later een webinar willen terugzien, houd dan onze website in de gaten. Een paar dagen later wordt het webinar hier beschikbaar gesteld.

Nieuwe reeks Open colleges Smart Mobility in 2020

Naast dit webinar bieden we je nog meer mogelijkheden om je kennis over Smart Mobility bij te spijkeren. Tot en met maart 2020 kun je namelijk als overheidsmedewerker kosteloos deelnemen aan open colleges smart mobility over uiteenlopende onderwerpen. 


Meer informatie en aanmelden.

 

Categorie

event_note Agenda

Datum / tijd

27 januari 2020
Aanvang: 14.00 uur

Prijs

€Gratis
near_me