Parkeerdata inzichtelijk op één plek

maandag 25 september 2023

BonoTraffics presenteert de nieuwe interface van de Parkit-tool op de Vakbeurs Openbare Ruimte,  op 27 en 28 september in Utrecht. De tool is nu gebruiksvriendelijker en aantrekkelijker om te gebruiken. Met Parkit krijgen wegbeheerders eenvoudig inzicht in parkeerdata.

Parkit is een app die op een gebruiksvriendelijke manier inzicht geeft in parkeerdata. Joost van der Lee en Federico Giaretta van BonoTraffics vertellen.

“In Parkit voegen we verschillende databronnen samen, zowel historisch als recente data. Op die manier kunnen onze opdrachtgevers zelf snel een eenvoudig analyses en vergelijkingen maken. Ook zorgt de tool voor bewaren en beheren van de data, wij zorgen voor updates en de beveiliging. De klant heeft daar geen omkijken naar.”

In de tool kan gefilterd worden op wijk- en straatniveau. Ook op soort parkeergelegenheid, zoals met een parkeerschijf of de gehandicaptenparkeerplaatsen, is data makkelijk te vergelijken. “Eigenlijk is er heel veel mogelijk. We ontdekken steeds meer kansen en daarom denken we ook graag met onze opdrachtgevers mee voor een Parkit inrichting op maat.”

Nieuwe look

Met een frisse look is Parkit wel een stuk gebruiksvriendelijker geworden. “De tool was eerst vrij technisch, maar het gaat om de toegang tot data. Hoe eenvoudiger die toegang is, hoe meer en beter er met de data gewerkt kan worden. De basis functionaliteiten van Parkit zijn hetzelfde gebleven, maar dankzij het nieuwe uiterlijk van Parkit maken we het onze opdrachtgevers nog eenvoudiger om de gewenste informatie op te halen.”

 

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief