20 papers geselecteerd voor presentatie op het NVC 2017
woensdag 20 september 2017
timer 2 min

Op  donderdag 14 september heeft de Begeleidingscommissie voor de selectie van de papers op het Nationaal verkeerskundecongres zich gebogen over zo’n 50 bijdragen. Net als voorgaande jaren werden er vanuit lokale-, provinciale- en rijksoverheden, adviesbureaus, kennisinstituten en andere onderdelen van de mobiliteitssector kennis- en ervaringspapers ingediend, evenals een aantal discussiepapers.

Uit de ingezonden bijdragen zijn 20 papers geselecteerd voor een presentatie op het congres. Hiervan zijn er liefst 17 van een dermate onbetwist niveau dat ze door de jury-leden unaniem goedgekeurd werden.  

Vier thema's
De Begeleidingscommissie heeft de 20 geselecteerde kennis- en discussiepapers ingedeeld naar vier thema's die een goede indicatie geven van de actualiteiten van vandaag:

  • De rol van de verkeerskundige
  • De stad
  • Gedrag
  • ITS

U kiest 5 sessies
Naast het plenaire ochtend programma zijn er op het NVC-congres in de middag 5 parallelrondes van elk 30 minuten geprogrammeerd. Elk van de vier paper-thema's heeft een ‘eigen zaal'. Zo kunnen congresdeelnemers desgewenst 5 sessies van één thema volgen. Ook kan er tussentijds gewisseld worden om een sessie met een ander thema bij te wonen.

Papers op de site
Nadat alle paper-indieners zijn geïnformeerd worden alle papers gepubliceerd en de presentatiepapers geprogrammeerd op de website. Houdt daarvoor de website www.nationaalverkeerskundecongres.nl  in de gaten.

 
Auteur: Redactie

De Begeleidingscommissie voor de Paperselectie in 2017: Van Links naar rechts: ‘Erik de Kievit, gemeente Amsterdam / Martin van Maarseveen, Universiteit Twente / ITC (voorzitter) / Frans Heijnis, CROW (secretaris) / Aad de Winter, Rijkswaterstaat / W...

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Ontvang één keer per week het laatste nieuws van Verkeerskunde.

* verplichte velden