Achtergrondrapportage Monitoring Mobiliteit: Stabilisering

donderdag 10 december 2020

Deze week in de wekelijkse Achtergrondrapportage Monitor Mobiliteit en Vervoer:

De verkeersintensiteit op Rijkswegen is licht gedaald, maar in algemene zin is het mobiliteitsbeeld stabiel. In steden neemt de intensiteit en de congestie toe. 

Het percentage thuiswerkers schommelt: na de zomervakantie was een duidelijke afname zichtbaar, na de persconferentie van 28 september nam het aantal thuiswerkers weer toe om sinds de herfstvakantie weer te dalen. Op dit moment is het aantal thuiswerkers weer op hetzelfde niveau als eind september. Een kwart minder mensen gaan naar het werk dan in de situatie vóór maart 2020.

Dankzij nieuwe data over het aantal instappers in het openbaar vervoer over de hele dag, is duidelijk zichtbaar dat er in het OV feitelijk geen sprake meer is van een noemenswaardige spits.

Download hier de hele rapportage.

 

 

mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.