Almere pakt files aan met flexibele werkplekken

donderdag 25 september 2008
timer 1 min

In Almere is het eerste ‘Smart Work Centre’ geopend. Inwoners van Almere die in Amsterdam werken kunnen in dit gebouw op afstand voor hun baas werken. Daardoor hoeven ze niet ’s ochtends eerst uren in de file te staan op weg naar de hoofdstad.

In het centrum zijn niet alleen flexibele werkplekken met internetverbindingen, maar ook kinderopvang, een bank en een restaurant gevestigd. Met het openen van het centrum willen de gemeenten Amsterdam en Almere naast het fileprobleem ook de CO2-uitstoot verminderen.
Amsterdam is één van de zeven wereldsteden die in een samenwerkingsverband milieu- en stedenproblematiek willen aanpakken. Het werkcentrum is een van de initiatieven. De deelnemende steden willen in plaatsen waar veel forensen wonen meer van dit soort werkcentra openen.

verkeerskunde artikel
mail_outline

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Reactie plaatsen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.